Senosunuzz Han-0603 Ne yemeyi planlıyorsunuz balık, kebap, Fast food? Ona göre yönlendireyim birde bütçe sorunu varmı?
Deletedmom_109 Han-0603 eviniz nerde bilmiyorum ama tavacı recep ustayı seviyorum ümitköydeki güzel. Çukurambarda da şubesi var. Dışarıda yemek yeme mantığım kebapçıdır ( adanalıque) 😁.
Senosunuzz Han-0603 Balgat’da Ciğerci Apo tavsiye ederim o halde, gerçekten Ankara’nın en iyi ciğercisi. Ciğer öncesi tantuni alın enfes yapıyorlar.
Beyza_momss Han-0603 Etimesgut deyince aklıma Mevlana pide geliyo 😂 eşimin gözde pidecisi başka yerde asla yemez ille de orası olacak
Senosunuzz Beyza_momss Mevlana da lezzetli gerçekten, ama cumartesi ve pazar akşamları asla gidilmez arabayı park edecek yer bulamıyoruz 😂 1 gimsa 2 mevlana 😂 sanki bedava dağıtıyorlar 🙈😅
Serife00 Yukarda ki yoruma istinaden paylaşıyorum canım. Sen karışık tüketmemeye özen göster sadece birisini tercih et ,tavsiyem et olacaktır. Afiyet olsun şimdiden 🥰
Isteboylebisey Serife00 yahudiler Kendilerine çok dikkat ederler bilirsiniz onlar mesela karışık yemezlermis. Dana eti ile tavuk etini Bi arada yemezlermiş. Dayimiz, villasinda kalan yahudilerden görmüş bunu
Senosunuzz Han-0603 Afiyet olsun şimdiden♥️ birde tavsiyem olacak 2 dükkanları var karşı karşıya, siz büyük olan mekana gidin çünkü karşı tarafa da ordan pişip geliyor ve az da olsa soğuma oluyor yemeklerde 😘