Piraye2021 ben artık bunun çaresinin olduğunu düşünmüyorum canım. Biz 2 ay 6 günlüğüz. “Her 3-4 saatte bir pompayı biberonları yıka, sütü sağ, içeceği kadarını biberona ayarla, 2 saat sonra içeceği kısmı başka bir biberonda buzdolabanın alt kısmına koy, Fazla olan kısmı süt poşetinde buzluğa kaldır, Biberonu vermeden önce tamamen boşaltmadığın memeyi bebeğe teklif et, 30 sn emsin süt tazyiklenince boğularak memeyi bıraksın, sen onu sakinleştirirken diğer taraftan memenden sütler her yere saçılsın, zor sakinleştirdiğin bebeğini biberonla doyur. Tazyik ve biberon ikilisi yüzünden ekstra gazlanan bebeğinin gaz sancısı ile uğraş sonra. Tüm bunlardan 2 saat sonra dolaba kaldırdığın biberonu benmari usulü ılıtıp biberon öncesi yeniden memeyi teklif et, fışkıran süt gencine kaçsın boğuşmasın diye tekrar panik, tekrar biberon ver.” Bu yazdıklarım benim her 4 saatte bir yaşadığım şeyler. Bir ara biberonu tamamen bırakıp emzirme kampı yaptım 3 gün. 3 günde ben de mahvoldum bebek de. Sonuç yine olumsuz. Adaçayı içip sütünü azaltan anneler varmış ama ben tamamen keser diye korktum denemedim