Arslangkce Nuran84 koyu olmuyor. Ben ilkkez kullandığım için koyu mu cıvık mi olmali bilmiyorum.uzerindeki ölçüye göre yapıyorum.
luna55 Nuran84 alfamino toplatıldı canım.aptamil az pekmez damlat yada vanilya şurubu 2 gün öyle ver 3. Gün alışır.her kullanımda biberonu çok iyi yıka koku kalmasın kokusuna öğürüyolar
Nuran84 luna55 vanilya şurubunu nerden bulablrm yada prkmez üzm pekmezi mi kullandnz biberonu ztn her kullnmdan snra kaynatyrum alişkanlk oldu
Bebeto_Be Benim bebeğim sevdi yada sütüm az geldiği için mecbur kaldı artık bilmiyorum ama doktor sevmezse 2çay kaşığına kadar pekmez kalabilirsiniz demişti birde öyle dene istersen
Oykunil Nuran84 dr vanilya oneriyo ben denedm onuda istemedi kaşıkla verdm onuda almadı dunden beri oda yemek yemeyi benmde uyiyesimyok moralm alt üst sizin belirdtiler neydi
lyl0742 Nuran84 biz Evolvia rp kullanıyoruz diğer mamalar acı vanilya şurubu bile tatlandırmıyor bu pirinçli olduğu için hem tadı daha iyi hemde kilo aldırımı güzel
lyl0742 Nuran84 yoo olmuyor 30 cc ye 1 ölçek mama 60 cc ye 2 ölçek 90 a 3 ölçek şeklinde yapıyorum oğlum genelde 120 cc içiyor 4 ölçek
Nuran84 Oykunil bizim belirti yoktu ama o kadar ywmesine ragmen kilo alamıyodu doktor ondan, verdi mamayı bize bütün mamaları denedk ondan snra raporlu mamaya geçtik
Ozgeruya Nuran84 biz kullaniyoruz neocate bastan vanilya surubu koydum ve kaşıkla verdim alışınca tadina biberonla devam ettik
Oykunil Nuran84 sırf kılı alamama bile aleerrjimi birde kac doğdu suan kac kilo kac aylık aydanekadar aldi
Caylakanne Nuran84 4 aydan itibaren aptamil pregomin as 400 kullanıyoruz. başlarda sevmedi ama sonra alıştı bi sorun yaşamadık biz eğer içemezse doktorumuz vanilya şurubu ekleyin demişti içine ama bizde gerek görmedik içti
pinkooo_02 Bulutirem bizde bunu kullanıyoruz bebeğim 3 ay 20 günlük fakat napsamda içmiyor biberonla hiç içmiyor kaşıkla denedim zar zor 20cc içti vanilya şurubu ile ttalandirdigim halde sizin bebeğiniz kaç aylık iciyormu sizde tatlandiriyormusunuz
mlkbykk pinkooo_02 2,5 aylık. Çok acıktığında verdim mamayı o açlıkla içti daha sonra da içmeye devam etti.