Seymaaa_nuur Büyüdükçe bakımları da çok zorlaşıyor. Birini ayağımda sallıyorum birini kucağımda. Bu duruma iyice alışcaklar diye korkuyorum. İnatla uyumayıp uykuları gelince çıldırıyolar. Mecbur kalıyorum. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum 😔
Reyna Seymaaa_nuur babasi yardim etmiyor mu? benim görümcem de 2 yaşlarına kadar kucağında pış pış yaparak uyuturdu birini kendi birini eşi uyuturdu ama
10kasim Seymaaa_nuur canım anne bebek bağını bozmadan uyku eğitimi ver ağlatmadan derim ikiz bebek çok zor Allah yardımcın olsun Halime Barka var ağlatmadan uyku eğitimi veriyor güvenli bağlanma bozulmuyor bi mesaj atıp görüş kendisi ile
Aysecela Seymaaa_nuur öğle uykularında tek tek alıyorum birine mecbur telefonumu veriyorum o onunla oyalanıyor diğerini hemen sallıyorum ayağımda uykuları gelmiş oluyor zaten 10 dk ya uyuyor sonra hemen diğerini alıyorum onu da uyutuyorum tek kaldığı yerde zarar verebilecek herşeyi kaldırdım akşam uykuları da kızların durumuna göre bazen eşimle birlikte bazen tek tek alıyorum yine
Seymaaa_nuur Reyna babalarının vakti olmuyor çqlılıyor.gündüzleri çok huysuzlar onda da eşim evde değil zaten
Seymaaa_nuur Valide112 4 aylıklar. Şu son bi kaç gündür çok huzursuzlar anlamadım huy mu çıkarıyorlar bilemedim
Valide112 Seymaaa_nuur hep mi sallıyorsunuz acaba biraz uğraşıp uyku eğitimi vermeye çalışın yoksa mahvolursunuz ilk 3 at alışkanlık edinmiyorlar ama sonradan nasıl alışırlarsa öyle uyumak istiyorlar maalesef 😞
Melisa_33 Seymaaa_nuur 4ay atağı bende yaşadım çok mızmılandılar ağlıyordular 5aylıklar az daha azaldı
gazetecianne Seymaaa_nuur aynı benimkiler de öyle 4 aylık ikiz ne yapacam bilmiyorum demin ağladım bu yüzden
Seymaaa_nuur Valide112 yeni başladık ayakta sallamaya durmuyorlar ki napcam bilmiyorum bugün özellikle mahvoldu çocuklarım ağla ağla
Seymaaa_nuur Aysecela yaa o zamanlara gelebilsek hayırlısıyla bizde. Beni görmeyince başlıyorlar ağlamaya
Bugsbunny1 Seymaaa_nuur canım konuyla alakasız postunda üstte kalsın. Kaç haftalık doğum yaptın ve doğum şeklin nedir
Ebru34 Seymaaa_nuur Seymaaa_nuur bende ikiz annesiyim 2.5 aylıklar tek basıma bakıyorum çok zor allah yardımcımız olsun sallamıcam demiştim ama gazlı bebekler mecbur sallıyorum
Bugsbunny1 Seymaaa_nuur anladım canım sağlık olsun şimdi sağlıklı huzurliysaniz sorun değil . Bende 34 haftalık yaptım ikiz değil ama 💮
Seymaaa_nuur Ebru34 büyüdükçe daha da zorlaşıyolar hiç bi kendi ihtiyacımı yapamıyorum ne yemek ne başka bişi
kirmizibasliklikiz_ Seymaaa_nuur ben bebek arabasında salliyorum yoksa bas edemem. Ne zamana kadar sallayabilirim bilmiyorum ama şimdilik rahatiz
kirmizibasliklikiz_ Seymaaa_nuur yani ona da alisiyorlar ama ayri ayri uyutmak daha da zor geldi bana. Uyandikca koyuyorum 2 salliyorum pat uyumuslar 😁
Deletedmom_37 Seymaaa_nuur bende pusette uyutmaya alistirdim 7 aylıklar hala pusette sallayıp uyuduktan sonra besiklerine koyuyorum
Seymaaa_nuur kirmizibasliklikiz_ henüz bir bebek arabası almadık biz ondan bana göre bi uyutma yöntemi değil sanırım ama güzel bi yöntem 🤭
Seymaaa_nuur Bugsbunny1 haklısınız sağlık olsunda huysuzlukları kalsın bi kenarda dicem ama dün çileden çıktık komşularımı tanımam bebek seslerine bi sıkıntı mı var diye geldiler o duruma geldik. Şimdi de en ufak ağlamaları krize döncek diye aklım çıkıyor