Alputkan Fatmaguloran Süt ve süt ürünlerini kesti doktorumuz öncelikle ama mukus devam ediyor. Kanda arada oluyor örneğin geçen gün badem yedim ertesi gün kanlı kaka yaptı. Çekirdek yemiştim ondan sonrada kanlı kaka yapmıştı. Çevizde yapmadı mesale. Bazı şeyleride yedikçe anlıyorum. Rabbim şifa versin inşallah tez geçsin, ek gıdaya geçince kısıtlı yemesin bebişlerimiz🥰
Fatmaguloran iyilik80 et suyu mu bunu ilk kez duydum 😬 evet artık tamamen kesicem dışardan yemeği paketli ürün zaten yemiyordum demek ki çiğ köfte de yok 🧐
Hismom Fatmaguloran bulgur alerjik değil ama domates alerjiktir muz, susam, tavuk, balık, çerezler gün içinde bundan birini yediyseniz de olur aynı sorunları yaşamlştım bende
Fatmaguloran iyilik80 çok şükür darısı başımıza inşallah çabucak geçer .pirinç patates dışında hiç bir şey yemediniz mi sebzeler onlarda mı alerji yaptı
iyilik80 Fatmaguloran muz yapti domates yapti mantar yapti. Acikcasi hersey yapiyo gb di bende kati diyet yaptim
esrefiMahlukatAnasi Fatmaguloran hazır çiğköftelerin içinde süt ürünü yoktur diyemeyiz. Ben süt ve süt ürünleri diyeti yaparken dışardan hiçbir şey yemedim. Aldığım her şeyin etiketini de sonuna kadar okudum. Kendiniz yaptıysanız ya da içeriğinden eminseniz bebebğinizde başka bir rahatsızlık olabilir.
Fatmaguloran esrefiMahlukatAnasi sabah yediğim yumurta yapmış olabilir çiğ köfte de dışarıdandı her türlü hazır gıdayı tamamen bırakmam lazımmış artık daha dikkatli olacağım
Merve97 Fatmaguloran benim bebeğim m de benim yediklerimden alerji oldu 6 aylıkken baharat ve keskin tatlar da alerji olma durumu artıyor
esrefiMahlukatAnasi Fatmaguloran kakada kan yoksa her şeyi kesmeyin, yumurta mesela. Doktor Bülent Şekerel için açılmış postlara bakın. Bazen diyetler gerçekten işe yaramıyor 🤷🏻♀️
iyilik80 Fatmaguloran tabiki aynen oyle yaptim. Baktim cocuk kotu oluyor denemeyi biraktim. Yiyebilecegim seyleri yedim surekli. Sutum azaldi iuice mamada kullandik
Fatmaguloran esrefiMahlukatAnasi bugün sabah kan gördüm dün sabah yumurta yemiştim o yapmış olabilir …bakıyorum evet teşekkür ederim