Sinemisssss Hamzaekrem ya normalde kafam karışmaz bu teste yok derim de kuzene de aynı böyle olmuştu diye sormak istedim malum burda daha cok tecrübe var ama bilmiyorum yani beklemek lazım artık
Kukreyemeyenaslan1 İkinci çizgiyi göremedim. Hayalet çizgi aradı gözüm . görür gibi oldum 😏 psikolojik olarak görmek istiyorsun ondan görüyorsun. Yok yani çizgi falan
Sinemisssss Kukreyemeyenaslan1 asla aksine doğru ise Allahtan derim ama zamanı değil kızım daha küçük teşekkür ederim cevabın için de
Sinemisssss Berna0612 2 gün aslında cok değil biliyorum ama 14 aylık kızım öncesi bir düşük durumum var hepsi regli öncesi cıkmıştı .
Rabiasya21 Sinemisssss Burdan kaç kişiyle tanışıyorsun sayar mısın ?????? Streslisin hayalet falan demişsin ama öyle bir şey yok. Yat uyu stres yapma anlamında söyledim. Hemen tanışıyormuyuz pardon ne bu üslup. Sorry canım hamilesin.
Didemxy Sinemisssss hayalet çizgiyi gördüm 🙋♀️ Benimde reglim 2 gun gectiginde yapmıştım hayalet cizgi çıktı ve hamileydim :) sonucunu bildirin valla merak ettim
Mammamiaa_ Sinemisssss I see you diyorum derin bir sesle😀 ben gördüm ama inşallah sonuç istediğiniz gibi çıkar
Gryffindor Sinemisssss Çok zorlarsam görüyorum ama göz yanılması da olabilir. Kör olmadan en iyisi kan vermek