birtutamsac Safakkinayer adet migreni mi bilmiyorum ama adet olduğum zaman başım ağrır bi çok kişininde çevremde böyle :) normalde de migrenim var 🤦🏼♀️
Pembebeyzmavi Safakkinayer benim migrenim var çoğu zaman ağrır ama adet dönemim kesin ağrır maalesef. Emzirmem bitince migren botoksu yaptırıcam
Meteninannesi52 Safakkinayer kronik hemde afedersin kusarsam belki günü geçiriyorum yoksa yallah serumluk
bikerem Safakkinayer adet doneminde aetan hormonlarla tetiklenen aurasiz vertigolu migrenjm var,sinjr blokaji yaptirdim akupunktur,hacamat yaptirdim. Eskisi kadar siddetli olmuyof cok şükür
Safakkinayer birtutamsac ahh canım ya çok geçmiş olsun. Benim migrenim yok yani böyle bir ağrı da hatta baş ağrısını yaşayan biri bile değilken son 6-7 aydır yalnızca adet öncesi felaket bir ağrım oluyor. Hele son olduğunda yani kafamı duvarlara vurmak istedim. Işığa kesinlikle tahammül edemedim vs sonra internetten bakınca da adet migreni diye bir şey olduğunu gördüm o yüzden danışmak istedim. Teşekkür ederim 😊
Safakkinayer Pembebeyzmavi ahhh canimm ya çok geçmiş olsun. Benim yukarda da anlattığım gibi yani migrenim yoktu baş ağrısı bile çekmezdim yani. Nasıl olduysa son 6-7 aydır var ve nefret ettim. Ki ben 6-7 aydır çekiyorum siz yıllardır muhtemelen. Coook geçmiş olsun umarım dediğiniz botoks iyi gelir 😊 çocuğunuzu da Allah bağışlasın 🙏😘
Safakkinayer Meteninannesi52 gittikçe korkuyorum bu durumdan 🙈 affedersin dün adet oldum. Ve dün kafamı kaldiramadim mide bulantısı ve baş ağrısı hiç yaşadığım bişey değildi. Önceden de olurdu ama dün öldürdü beni. Ben kusamayan biriyim yani kusmama ramak kalmıştı. Anladığım kadarıyla bir çözümü yok. Normalde de migreniniz var mı ?
Safakkinayer bikerem Sizde de sonradan mı çıktı ? Valla ben hacamat vs pek cesaret edemem açıkçası tebrik ediyorum sizi 😊
Pembebeyzmavi bikerem ben o saydıklarınızın hepsini yaptırdım biorezonans akupunktur hacamat. Kısa süreli fayda etti sonra tekrar başladı. Şimdi migren botoksu denicem
birtutamsac Safakkinayer evet migrenin başlıcası ışık. Işığı yok edesim geliyor size de geçmiş olsun canım inşallah 😇
Pembebeyzmavi Safakkinayer amin çok teşekkür ederim sizinde öyle 🙏🏻 Maalesef yıllardır çekiyorum 18 aydır emziriyorum ve ilaçta kullanamadığım için zor dayandım heleki kızım uykusuz bir bebek oda migrenimi tetikliyor sürekli fenalaşıyorum kusuyorum vs.. neyse inşallah botoks iyi gelir🙏🏻 Sizede çok geçmiş olsun
Meteninannesi52 Safakkinayer kronik migrenim war 15 yıldır kusmani tavsiye ederm kendi olmaması sen bir şekilde cnku baya rahatlatır bnm çok ağır geçiyor iğneler serumla ilaçlar falan bu aralar maşallahı war stresli değilsem çok hafif atlatıyorum bir insanjn baş ağrısı gibi o benm için bir ödül gibi:)) ataklarım bazen 3 gün sürüyor kesntisz ozmaan bitiyorum işte
bikerem Safakkinayer 14 yildir var malesef,cok care sifa aradim,sukur ki eskisjne gore cok cok iyiyim. Herkese sifa versin inşallah
Safakkinayer bikerem anladım canım ya bende hiç yoktu daha önce yeni çıktı. Yani migrenin yenisi, adet migreni vs tarzinda türleri olduğunu bilmiyordum acı bir şekilde öğrendim 🙈 amin canım Allah’ım herkese şifa versin 🙏
Safakkinayer Pembebeyzmavi Yaaaa senin durumun daha zor canım. Bebeğin de küçük valla Tetikler tabiki ya uykusuz kaldığın için de tetikliyordur ses vs her şey tetikliyor o yüzden yani çok zor. Allah yardımcin olsun ya
bikerem Pembebeyzmavi ben yaptirali 3 yil olacak,hacamata yani kafa hacsmatuna devam ettim. Artik dayanilmayacsk kadar olmuyor şükür. Migren botoxunu hic bilmiyorum ben de arastirayim insallah gerek kalmaz da,kimseye de vermedin insallah
Safakkinayer bikerem valla hiç bilmiyordum. İnsan başına gelmeyince bilmezmiş ya o misal oldu benimki de. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya
Safakkinayer birtutamsac öyle valla sağolun, size de 😊 işte bizdeki sıkıntı da kızım çok az ışık ister uyurken o beni daha da mahvetti yani zor oluyor valla hepimize yardım etsin Allah’ım 🙏