Hilal481 Deletedmom00881 benim şuan kiler açık renk evt ama içimde bi ukte kaldı bu renkler canım günlük kullanmıcam ama
ftsdmrhn Ben beğenmedim alacaksaniz başka modellere de bakın bence ama tabi sizin zevkiniZ. 100 evin 90 inda bunlardan var.
1ana1bebe Hilal481 kumas kadife mi, benim kadife lacivert asiri toz belli ediyor bacim haberin olsun ama model guzel, gunluk için cok kullanisli degil ama, salon icinse super agir duruyor
alinsmom1 Hilal481 Lacivertte siyahta aynı toz göstermede ama severek kullandığın sürece yormuyor yani . Güzel günlerde kullanın🌸
Fulyaalin Hilal481 arkası düğmeli cauntry tarzı ise aman diyim o düğme yerlerine toz doluyor cikmiyor yani çok temiz de tutsan birde siyah yine siz bilirsiniz
Hilal481 Fulyaalin siyahı saks mavisi lacivert arası bi renkle değiştiriyorum canım günlük için almadım öyuzden herzamn kullanılmıcak benim evlenirken aldıklarım istediğim gibi değildi şimdi annem hediye aldı bunları istediğim gibi olsun istedim ki içimde daha fazla kalmasın
Fulyaalin Hilal481 hayırlı olsun o zaman canım bende lacivert istiyorum ama şu düğmeli model başıma bela oldu tabi ben günlük kullaniyorum
Deletedmom5284 Hilal481 lacivert güzel durmuyor arkadaşımın evinde var ordan biliyorum, gri füme tonları güzel duruyor bu koltukta bi tek