1ana1bebe Hilal481 kumas kadife mi, benim kadife lacivert asiri toz belli ediyor bacim haberin olsun ama model guzel, gunluk için cok kullanisli degil ama, salon icinse super agir duruyor
Deletedmom5284 Hilal481 lacivert güzel durmuyor arkadaşımın evinde var ordan biliyorum, gri füme tonları güzel duruyor bu koltukta bi tek
YgmrDru Hilal481 kötü değil çok güzel tarz duruyo hani öyle olsa daha güzel olurdu yoksa Buda çok şık ben cok beğendim siyah zor olur diyorlar ama bence yapılabilir ☺️
Elfelf475 Hilal481 ay bu ayaklar çok kötü ben hep gelip geçerken vuruyorum serçe parmağım yok oldu 😅❤️
Deletedmom00881 Hilal481 lacivertde aynı dert bacım kullandım biliyorum direk çöp yani, hayatını mahfeder söylim sana, gün içinde 10 defa süpürge vursan yine kirlenir, gri güzel bak
Elfelf475 Hilal481 köşede falan duruyorsa zaten çarpılmıyor ama salon büyük olup biri yol üstünde duruyorsa eyvah eyvah 🥲
alinsmom1 Hilal481 koltuklarım siyah 🖤 çok güzel ama sürekli elin üstünde olması lazım 2 günde bir süpürüp siliyorum üstten ayda bir de detaylı siliyorum
Seyma-2436 Hilal481 Güzel bence bende çok beğeniyodum bunları ama 10 evin 8inde var artık birde renk sıkıntı toz toplar
Minkpndam Çok beğendim benimde böyle ama ayakları gold ve daha farklı alfemo mu markası? Benimde gri mavi ama keşke ikiside gri olsaydı pişmanım çok temiz görünüyor mavi ise hep toz görünüyor
alinsmom1 Hilal481 Lacivertte siyahta aynı toz göstermede ama severek kullandığın sürece yormuyor yani . Güzel günlerde kullanın🌸
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hilal481 Çok şık duruyor saks mavisi lacivert arası renkle gri. Babamlar aldılar. Denilen gibi zorluğu yok bence hemde günlük kullanılıyor evde. Aşırı güzel. Güle güle kullanın.♥️ Fiyatı nedir acaba?
Hilal481 Deletedmom00881 benim şuan kiler açık renk evt ama içimde bi ukte kaldı bu renkler canım günlük kullanmıcam ama