melisaninannesi İnsanlar aç, sefil. İnsanları bu hale getiren ne? Hangi yemek sıvı yağsız pişiyor? Pişiyor da haberimiz mi yok? Bu görüntüyü eleştirenler ne saçma sapan yorumlar yapmışsınız. Millet açlıktan kırılıyor. Para yok para…
Kurabiyenin_Annesi melisaninannesi kesinlikle katılıyorum artik millet zamsiz almaya çalışıyor birseyleri tabi mümkünse
Sena45_sema mertalibrother pandemi ilk çıktığında valla marketlerde yicek iccek bulamamıştık sanki bütün pandemi evden cikilmicakmis gibi yagmaliyolar valla alan aliyo alamayan napsın ac mi kalcaz çok ac gözlü bizim insanlar pandemi çıktığından beri anladım
Kurabiyenin_Annesi Ayscskn46 toptancilarda 5 kiloluk yağlar 250 den satışa sunulacak dun öğrendim bende.
Ayscskn46 Kurabiyenin_Annesi aaa Allah bildigi yapsin onlari insanlardada suc yok yeri geldiginde panik havasi yaratanlarda kabahat
mrv5556 mertalibrother Allah sonumuzu hayreylesin. Bende gördüm geçen kadın 101 den birsuru yag almisti. Bende marketteki kıza sordum indirimde mi diye zam gelecek abla dedi . Valla hangi birini stoklayalim. Onu al bunu al derken para bitiyor 🤦♀️
maysa-19 mrv5556 her şeyden bir tane bile almak istesek mama bebek bezi hariç en az iki bin TL mizin olması lazım.
Sogancik maysa-19 2 gün önce ocağım farklı yanıyordu. Tüm gözleri açtım hepsinde de kırmızı alevler vardı. Eskiden tüp kullandığımızda tüpün bitmesine yakın öyle yanardı. Eşimi çağırdim bak hepsi böyle yanıyor bir sorun var dedim. Ertesi gün normale döndü. Eşimle acabi gazı mi az verdiler diye düşünmedik değil. Belki ocaklara gelen gazda azalma oldu. Her şey olacağına varır ya.
maysa-19 Sogancik valla hiç farketmedim bizde kömür var .benim zeka küpü eşim hemen annemlere verelim abimlere verelim diye firtladi.bende ne vercem ne zorluklarla aldım ben o kömürleri zamanında yememden icmemden kestim dedim.vermedim dursun baksana durum ne olcak belirsiz belkide yakarız ilerde.
maysa-19 Ayscskn46 o panik olmasaydı insanlar saldırmasaydi belki gün ortasında zam gelmeyecekti gündüz herkes 109 TL alırken öğlen fiyat 170 TL oldu.belkide nisan ayında gelecekti zam
Sogancik maysa-19 tabi canım kalsın köşede. Kömürün fiyatli uçtu bu sene zaten. Almak isteseniz de zor alirsiniz. Sene başında oran gazi kesti gördük neler oldu.
Ayscskn46 maysa-19 Ne diyim Allah yardimcimiz olsun arkadasimla konustum 38 haftalik hamile o haliyle gitmis markete yagi bittiginden zor buldum diyor e ben hakka giriliyor diyince tepki cekiyorum yazik degilmi bu kadina simdi bende gidip bakicam bakalim kalmismi benim hakkim bana gore en fazla 2 tane diger insanlarida dusunmek zorundayim keske olmasaydi boyle seyler…
Sinon mertalibrother insanoğlu çok garip demekki savaş veya kıtlık olsa parası olmayanın vay haline 😒 Allah yardımcıları olsun gerçekten bu zamanda geçinmek zor zaten ama stok kafasından da kurtulmak çok zor
maysa-19 Sinon bide hani diyorlar yardisever falan vala yardiseverlik bilmem ne masal.o sepeti dolduranlardan hele bı birini alabilirmiyim ben bulamadım desek ne yaparlar
mrv5556 maysa-19 valla biseye güç yetecek gibi değil. Biz geçen ay 1000 liralık bez islak mendil aldık stokladik. Ama daha o kadar stok yapqmqm biseye
maysa-19 Sogancik kafa yokki sadece o günü düşünür.vercek evdeki herşeyi sonra zannediyorko herkes o isteyince yada onda olmayinca yağdırcak önüne sercekler herşeyi .kaza geçirdi de ablası aramadi bile.ama anlamaz beni aramadı demez kırılmaz
Sogancik maysa-19 burda iş sana düşüyor canım. Bazı eşler öyle maalesef. Gelecek parlak olsa biz de onun gibi düşünürüz zaten de öyle değil maalesef. Bu zamanda kimsenin kimseye yararı yok artık. Elinizdekileri tutmaya çalışin.
maysa-19 Sogancik öyle ama bazen tükeniyorum cidden insan bı yaşanmisliktan ders alır.kac kişi burdan hicten eşine araç alabilir.elimde ne varsa önüne döktüm kalanini evden kendimden kısarak ödedik tek maaşla.hala daha zor günümde yoklardi demez .
Sogancik maysa-19 yediği darbelerden akıllanmamis belli. Yumuşak kalpli. Oyleleri için de bu hayat zor keşke farkına varsa. Benim babam öyle. Annem çok kızar. 😐