38-ruyam mertalibrother anpaya cay almaya gittim aynı bu görüntü gibi kapisiyordu millet un şeker yag cy
Ayscskn46 emsare O kadar hakli bir yorum ki en fazla alsan alsan 2 tane alirsin ne diye kitlik var gibi davraniyorlar ki diger insanlarin haklarina girildigini dusunuyorum ben
Annefasulyesi mertalibrother bugun aldığın fiyat en ucuz oluyor memlekette. Ne yapsın insanlar 3 ordan 5 burdan nerden kısılırsa.
maysa-19 mertalibrother ya bu ne zaman olmuş ben bugün öğlen öğrendim bu millet ne ara öğrenmiş almis
Seyma-2436 mertalibrother Benzin olmuş kaç para makarna ya makarna bile zamlandı insanlar sessiz sedasız bunu kabul ediyorlar birde yağ stok yapıyolar . Biri yağla ilgili bir paylaşım yaptı diye millet stok yapıyor hiç kendinden başkasını düşünen yok al bas evine sanki ömür boyu o yağı kullanacaksın aç kalsalar yağ mı içecekler acaba . Gerçekten bizim insanımız akıllanmaz. Çözüm stok mu acaba utanıyorum bazı insanlar adına Allah’ın verdiği beyni kullanmak bu kadar zor olamaz ya üstelik bedavayken 🤦♀️
Berena Seyma-2436 kusura bakma da millet temel ihtiyaç maddelerine bikac gün sonra daha fazla para vermemek ekonomi yapmak derdinde amaç stok değil. Stokcu olsalardı zamdan ince de yaparlardı. Bugün 100 liraya aldığı seyi bikac gun sonra 150 tl ye alacaklar sonucta.her ay maaşlar zam gelmiyor. Siz bence hükumetin politikalarını eleştirin. Bakın dışa bağımlılık böyle bir sey işte
maysa-19 mertalibrother anlamadım gitti daha dün 109 TL di nerden geldi haber yani bi tane yağ alamadığımami üzüleyim bu izdihamin vahsiliginemi üzüleyim.denekki bı kıtlık olsa bı tane ekmek veren olmayacak toplayıp alacaklar herseyi
Gokkusum11 Ayscskn46 hak yemekle hiç bir alakası olduğunu düşünmüyorum canım ülkemde herşey günden güne pahalılaşıyor bugün bu fiyata alınan yağ yarın zamlanacak herkes ucuzdan almak istiyor. Birdaha bu fiyata bulamayacaklar aynı ürünü.
Kurabiyenin_Annesi Ayscskn46 toptancilarda 5 kiloluk yağlar 250 den satışa sunulacak dun öğrendim bende.
Zebe Zam mı yapılıyor. Tamam almıyorum o zaman demek yerine koştur koştur gidip almalarını saçma ve cahilce buluyorum. Aynı mantık yakıt için de geçerli. Tamam zam yapılıyorsa otobüs kullan, yürü. Protesto et yani. Bizim millet bi garip
leopar Zebe kesinlikle katılıyorum size bende aynı şeyi söylüyorum zaten yapılmadığı iÇin gittikçe bu halden beter olcaz
Deletedmom4444 Zebe simdi 120 oldu 2 gun sonra 150 olcak diye hepsi alir.Sonra 150 olur 200 olcak derler yine hepsi gider alir.Cildirmis gibiler.
mertalibrother Zebe hiç karşı çıkmayı bilmiyoruz hiç tepki göstermiyoruz ya alma alma napcaklar mecburen bir şekilde ortak noktayı bulcaklar önden haber veriyorlar millete zam gelcek diye bizim milletimizde zaten dünden hazır ortalık karışıyor