Eslemesra Kızlar cok bunaldım bebegım 10 bucuk aylık 1 haftadır hıc bısey yemıyor cok yoruldum cok bunaldım sizinde bebeklerınız bu ayda boyle oldu mu hıc nasıl cozüm buldunuz
Asyam140820 Eslemesra dişlerinin etkisi 6 aydan beri diş serüveni 18 aylık halen aynı diş agrıdıgı zaman yemegi bırakır 1 haftadır kızımda yemiyor iştahsız olması beni çok yıprattı Allah herkese yardım etsin
bebeksibiriyim Eslemesra evet dişten dolayı oluyır üstiüne gitme demişti dr umuz zorlama sevdiği şeyleri ver falan dedi çok uzun sürmüyor🤷🏻♀️
iyikianneyim61 Eslemesra 8 aylıkken iştahsızlık başlamıştı geçer diye beklerken şuan kızım 26, aylık hala devam Ke🙄🙄
Ayazinannesiseyda Bana doktor böyle dönemlerde zinco ver dedi gelişimi için iyi olur iştahını açar demişti.
Elmel iyikianneyim61 oyy benim kızımda da sekiz aylık başladı gecer diye umut ediyodum takı bu yazıyı görene kadar
iyikianneyim61 Elmel şuan kaç aylık sizin ki ins geçer ben vitaminler kullandım bı sure güzel yiyodu sonra esski haline döndü
bebeksibiriyim Eslemesra benimki de yememişti inan yarım yamalak her şeyden veriyodum mamasını bile 30 cc içiyodu saatlerce ama zorladıkça daha kötü oldu nasıl olsa az buz da olsa yiyor yetiyor geçici merak etme 😪
iyikianneyim61 Eslemesra yorum yapıyoruz nezaketten de olsa insan bir beğeni yapar posta girip yorum yapıyoruz bir kişiye cevap vermişsiniz okadar
Eslemesra iyikianneyim61 oncelıkle sunu soyleyeyım uslubunuz cok yanlıs girip bır kısıye yorum yaptım evet dıgerlerıne de yazacaktım kı bebegım huysuzlandı onunla ilgilenmem gerekti sizde bır annesıniz boyle durumları az cok sizde anlamalısınz bakın sizin bu gereksiz cıkısınıza ragmen nezaketen yorum yaptım umarım tatmin olmussunuzdur
Ayazinannesiseyda Eslemesra iki farklı doktora gittim ikisi de ver dedi bana kendileri hemen dedi ben sormadım. Özellikle iştahsız dönemlerinde ver dediler