2cocukannesi__ BusraG anammmmmm annanaem aradı yaşlı kadın diyor millet harıl harıl yag taşıyor 😀 dayımı yolladi bulamamış galiba
Annem-33 minikturta Bim den almış eşim…Ay biz de zeytinyagi var 3 beş kiloluk eşime demistim ayçiçek al karıştıralım diye iyiki demism
2cocukannesi__ minikturta oha kredi kartı doldu burda var alamam eşim kızar ya 6 tane var daha önceden de almıştım of alsam kavga çıkar almasam savaş var :)
minikturta Annem-33 zeytinyağ kullanamıyoruz biz ay yoksa yani 200 ayçiçeği verene kadar zeytinyağ daha mantıklı
canparee Valla şu an gittim 150 tl ye 2 tane aldım yarın öbürgün 200 olacak diyorlar nereye gidiyoruz acaba şeker un çay zamlanacak hatta herşey kaşar olmuş 50 tl arabaya binemez olduk kenara para atamaz olduk Allah somumuzu hayır etsin inşallah 🙏
minikturta 2cocukannesi__ aman bacım nereye kadar alacaz yani oda var eninde sonunda bitecek millet depo fulluyor arabanın eee 2 gün sonra bitecek yine zamlı fullenecek gidişat kötü yönetim istifa hdkwndns
kemalim_yapmazz minikturta bende onlarla idare ediyroum şhşhşşhş yırtık olanları diktim bir donu 4499484 kere dikmişimdir Deletedmom00881 kanka fazla donun varmı
Deletedmom00881 kemalim_yapmazz ben ve don, don ve ben, len donlarım hepsi çöp oldu, gittim lcw den aldım tuvalette otururken biri yırtıldı, diğerleri de nasıl yırtıldığını anlamadam bi baktım hepsi yırtık😢😩😷