17062019 Kızlar dün burda bazı arkadaşlar zam gelecek gidin zam gelmeden alın demişti. Eşimi bime gönderdim akşam zamsız haliyle aldı geldi. 109 liraydı akşam. Şuan 130 lira olmuş 5 lt yağ. Burası bazen çok işe yarıyor ya valla
Deletedmom00881 17062019 yakında millet köylere göç edecek valla öyle görünüyor, zamların ardı arkası kesilmiyor
Balkupum2505 17062019 hafta ici 200 olmasi bekleniyo ve nisan sonuna kadar stok varmiş ülkede her an yagsiz kalabiliriz
Balim61 17062019 Dun markete gittik 5L yağ bulamadik necbr küçük 2 L aldık bu yüzdenmi bitirmişler.Allahim Zammi onaylamiyrm kesinlikle ama bujdr stok yapma merskida bitk bizm ulkede var galiba alip bitirince noluyo biz bulamadik dün simdi bn o stok yapanlr yuzunden katiyla fazla verip alicm insan hakkina girmektir bu
17062019 Deletedmom00881 Aynen öyle valla. Akşam eşime söylediğimde inanmadı ne zamı diyor bide ülkeye güvenin tam sanırım dedim😀
Kumsal06limonluKek Deletedmom00881 kız köye göç etse ne olacak yine yağı marketten alacak ayçiçek yağını Kendi üretmeyecek ki çiftçilik de bitti mazota gübreye hayvan yemi çok zamlı eşim çiftçi şeker pancarı ekiyordu bu sene ekmeyecek mazot olmuş 20 tl koca traktör mazot alsan pek çok para şimdi pancar ekse su motoru mazot ister kazandığı parayı mazota verecek tarlada rezil olduğu çalıştığıyla kalacak hayvancılık yapsa hayvan yemi pahalı sütü üreticinin elinden 3 liraya alıyorlar süt parası yeme gidiyor yani iki ucu b.klu deynek yani köye gitsen de fayda yok
Goktugmom_ Deletedmom00881 köyü kolay sandın ucuz mu süt inekten yem fiyatı uçmuş gidiyor bi gör dün çiftciler ayçekirdegi eksin denildi haberde gübre den tohumdan mazottan bahseden yok
Deletedmom00881 Kumsal06limonluKek anaaaa köydede yerimiz yok, domates patlıcan, hıyar eker ekmeknen yerik bacım ne edek 😬 Allah ülkemize yardım etsin inşallah bu şekilde devam etmez
GozdemHilal Balim61 canım insan hakkına girilecek bı durum yok çünkü zaten sıvı yağ alimlarj çoğu yerde 1 taneyle sınırlı yani kimse koli koli yağ alamıyor.
Balim61 Gryffindor abbamlrin ordaki bimde falan varmis bizm birdakilerde yok dedignz gibimi bilmiyrm. 2l yagi 60 tlye aldik oncedn 5L okdrdi. Internette gordum nekdr dogru bilmiyrm ama amerikanin ozel egitimli kopegi bizm burda tutukluyms amerika baskani eger kopegi vermezseniz dolsri yükselticem falsn demis
3melek_annesiii 17062019 bunlar daha iyi günlerimiz.bence daha çok.zam gelecek hatta biz yağı Rusya dan ve Ukrayna dan alıyormuşuz giriş çıkışlar yasaklandığı için artık alacak yağ da bulamayabilirmisiz haberlerde gordum
Olric11 17062019 evde bitmişti dün 120 liradan tarım kooperatif den aldım teyze üçer beşer alıyordu keşke iki tane alsaymışım 😅 bitince alırız diyorum ama devir stok devri galiba
DilaraT 17062019 rusya ve ukrayna tum dunya uzerindeki yag uretiminin %35ini kapsiyo. Rusya yag vermiyorum diyorsa alamayiz. Ki demis vermiyorum diye 🤦♀️Keske gecen ay stoklasaydik🤷♀️
2cocukannesi__ 17062019 dün 2 tane aldım bugün de 2 tane şoktan kasaya geldim ödeme yaptım bildiri geldi diğer kadın da 2 tane alcakti barkod okudu 130 kadın üzüldü iyiki sabah erken gitmisim
mrv5556 17062019 bende sabah a101 e gittim bi kadın 6 tane 5 litrelik almış. Zam gelecek diye. Allah kolaylık versin hepimize hangi ürünü stok yapalım bilmem.. orkid bile olmuş 40 45 lira.. regl de olmayalım artık bu ne böyle.