ptircik Flower098 40.haftaya göre hesaplandığında güneşli günlerde görünüyor ama anlamıyorum keyfi yerinde olsa da yeme ve uyku yok maalesef
Damlali Flower098 tamam ama atak haftalarini hesaplarken 40. Haftaya tamamlaman gerek kuzum kaç haftalikken doğum yaptın canim
Ballizencefill Flower098 4. Ay atağı dedikleri 14. Hafta ve 19. Hafta arası oluyor toplam 35 gün. Benim bebeğim de 3 ay 11 günlük. Bizde de uyku sorun olmaya başladı. Kucağımda uyuyor ama beşikte çok kısa uyuyor ya da uyanıyor.
nana34077 Kızlar 30 dakikalık uykuları mutlaka uzatın, uyandığında geri uyutmaya çalışın, yoksa beyin ‘30 dk uyku yeterli’ diye algılayıp ilerisi için alışkanlık haline getiriyomuş, ama eğer sürekli uzatırsanız beyin bu sefer uzun versiyona alışıyor.
nana34077 Benim bebeğimde 10 kasım doğumlu, her gece 9da uyuyan çocuk 12ye kadar takılmaya başladı, halinden de memnun sıpa. Gülerken alt damağında beyaz şişlik gördüm sanırım diş harekete geçti. Kesinlikle bu ayın en büyük sıkıntısı uyku…hepimize sabır diliyorum🙏🏽
Damlali Flower098 evet canim şuan tam 12. Haftadasiniz atak haftalarini hesaplarken her zaman 2 hafta geriden geleceksin normalde şuan doğum yapalım 14 hafta oldu ama 40 a tamamladığını da 12 haftalıksiniz