_Bianneikibebis Hanımlar eczaneye gidemedim ama merak ediyorum aklıma takıldı test yapmadan hamile olup olmadığımı anlayabilir miyim bi yöntemi falan var mı 🙄
secoz _Bianneikibebis ben kaşıklarımın yanmasından timin etmiştim adetime 14gün vardı hiç yaşamadığım bi yanma vardı test yaptım hamleydim 😂
Yldrm3105 _Bianneikibebis Koca karı şeyleri yazıyor hep internette ama pek inanmıyorum ya 😂 en iyisi test Zaten korunmasız olduysa olabiliiirrr
_Bianneikibebis secoz bende tuhaf gelicek ama ağzımın suyunun akmasından 😁 yeğenim sağlık okuyo ilk bebeğim de o demişti ağzının suyu akar gebeysen diye bu ara ağzımın suyu akmaya başladı bide bi şüphelendim 😂
Yldrm3105 _Bianneikibebis Ben öğrendiğimde 5 günlükmüş ve kasıklarım ağrıyordu Adetime de 10 gün kadar vardı
_Bianneikibebis Prenses_Ela yok ben kızım doğduğundan beri hiç adet olmamıştım geçen ay oldum ilk kez , bu ara bi tuhaf hissediyorum adetime 1 hafta var ama bakalım
_Bianneikibebis secoz kızım 11 aylık bende duyunca şaşırdım ama gebeyken ağzımın suyu akıyodu gerçekten 😂
_Bianneikibebis Yldrm3105 bende öyle mi diye düşünüyorum belki de istediğim için öyle hissediyorum ☺️