Nisosunannesii MehmetKaaninannesi ay sonu zor geliyo ne birikimi be bacım millet geçim derdinde bence sil sen postu çünkü görünce çoğu anne üzülecek
Deletedmom_61 MehmetKaaninannesi 6 çeyrek 1 yarimlik 1400 TL şimdilik gelmeyen çok yarın 8-9 kişilik misafirimiz bakalım ne olacak 🤔😂😂
Mete12 Nisosunannesii birikim dememiş ki bebek için gelen hediyeleri sormuş isteyen biriktirir isteyen harcar durumuna göre kötü amaçlı yada anneleri üzecek bit post değil ki
Mete12 5 gram 2 çeyrek 1 yarım 8000 tl oğlum 8 aylık ilk bebek bizim taraftan ilk torun gelmeye devam ediyor 🧿
Adaveannesii MehmetKaaninannesi 4 bin para geldi babannesi küpesini aldı annem çeyrek ve künye eşimin anneannesi iki çeyrek taktı halası çeyrek kıyafet falan da geldi dayısı ve amcası yok
Teusa Mete12 bence öyle.. hem pandemi dönemi gelen giden normal zamana göre olmuyor hem de herkesin çevresinin imkanı aynı değil ki gereksiz bulurum bu postları
[silindi] MehmetKaaninannesi biriktikçe bilezik yapıyorum inşallah ihtiyaç duymayız da kızımın düğününe kadar durur kolumda evlenirken ona takarım ❤️
Cindy_35 MehmetKaaninannesi 1 cumhuriyet,2 yarım,23 tane çeyrek, 2 gram 1 künye birde annemler oğluöa değil bana yüzük aldılar gelen paraları kumbara yapmıştık onun içine atıp 4 çeyrek daha yaptık ☺️
Deletedmom27337 MehmetKaaninannesi 9 çeyrek geldi 1500₺ civarıda nakit galiba daha faxlada olabilir nakit. 6 çeyrekle bilezik aldım gerisini harcadım 😂 2 küpe 2 künye 1 kolye hariç 🙈
neslicanben MehmetKaaninannesi kızım doğalı 4 ay oldu daha kimseyi almadık eve 😂 prematüre 28 haftalık doğduğundan enfeksiyon riskine karşı. O yüzden şimdilik avucumuzu yalıyoruz 😂😂😂
glsma06 MehmetKaaninannesi 6 ceyrek 2 gram bir bileklim altin 800 -1000 arasi bir para sanirim yanlis hatirlamiyorsam 😏
Bugsbunny1 MehmetKaaninannesi kız yorumları okuyunca benim bebeğim bedavaya gelmiş ya 😁😁😁🤷🏻♀️ Bı tane çeyrek geldi kız babam takti onu da başka da yok ☺️ Vah yavrum ☺️🤪
Taliskobaby Bugsbunny1 yorumları okuyunca bende öyle dedim valla 🤣🤣 vay beee biz de bedavaya gelmişiz neyse kuzumun canı sağolsun büyüsün koca kız olsun mesleğini eline alsın anasına taksın bilezikleri onu doğurduğum için asfşgşsjaa 😁🥲