cideee07 16 aylık kek uykulu bebe, gündüz zorla geçe zorla uyuyor. Daha yeni uyudu çok geç bi saat onun için Allah aşkına neden uyumuyor . Gündüz uykusu nu da mı bırakalım gece uyuması için akşam 11 nedir ya
Fulyaalin cideee07 benim ki uyusa da 5 dk da bir uyanıyor ay 16 ayligiz bizde tam. Midem bulandı uyku konusundan artık uyumuyor zorlasini geçtim bizimki gece hiç uyumuyor
Srpslk cideee07 9.5 aylık hala uyumadı daha hic görmedm erken uyuduğınu ki bizde gece uykusu hic olmadı olmayacak mı die kafayı yiyorum artık yarım saate yada saat bası kalkar emer ama geri bes dk uyur yine kalkar neler denedim herkes yokmeğitim yok alıştır valla işlemeyince hic biri işlemiyor cocuğa yaşamayan anlamıyor
Fulyaalin Srpslk yaşamayan anlamaz eğitim de verdim yok oda boşuna gitti ben tükendim aylardır kimse anlamaz artık uyumak bir garip geliyor bana
Srpslk Fulyaalin ben anlıyorum seni canım yok pes etmeyin yok eksik bişi vardır bilmem ne diyorlar ya cıldırıyoeum inanın. Tamamen cocuğun karakteri ne yaparaan yap olmuyor inanın bende sizle aynı durumdaym bünyem alıştı sanırım artk uykususlğa eskisi gibi zorlanmıyorum
Fulyaalin Srpslk ben çok zorlanıyorum canım çünkü gün içinde de aşırı aktif 1 dk durmuyor o kadar zor ki benim icin
Ahsenimveben cideee07 uyku düzeni.nasil kacta kalkıyor birde uykuyu seven bebek mi.idi ?Önceden.beridir ’de
Fulyaalin Ahsenimveben uyku düzeni çok güzeldi 9 da yatar sabah 9 da kalkar di ama belki 5-6 aydır uyumuyor bebekken bike uyku sorunu çekmedim
Kbraisik Bende bebeğimi şimdi uyuttum normalde 10 buçukta yatırıyorum ancak asla deliksiz uykusuz yok. 10 dk da bir 15 dk da bir sürekli uyanıyor. Sabaha kadar böyleyiz eşim destekçim olmasa zor atakta dururdum heralde. Her dk emmek kucakta olmak istiyor. Böylede alıştırmadım halbuki ama artık dayanacak gibi değil gerçekten çok zor bizde 11 aylığız doğduğundan beri düzelir diye bekliyorum 🤦🏼♀️😢
Fulyaalin Kbraisik biz 7 aylığa kadar çok iyiydik sonra da dişler hariç yine iyidi ama 5-6 aydır berbat haldeyiz gece uykusu hiç kalmadı 9 da yine uyucam diyor eee eee başlıyor ama asla uyumuyor uyusa da yine yarım saat sonra uyanıyor yine uyusa yine uyanıyor sabaha kadar bu şekilde yarım saatte bir uyanık 3 te bir uyanıyor 7 de uyuyor biraz işte bu şekilde
cideee07 Uykuyu sevmiyor hiç halde, aslında çok uykusu var ama dalamıyor ,dün gece gözleri kapalı yürüyüp gidiyor çocuk hasıl birşey anlayamıyorum, şu 9.30 da uyuyan çocuklar nasıl uyur bizde mi bi sıkıntı var , inanın yorgunum , sabah da 8 de uyandı :(
Fulyaalin cideee07 canım sabah 6 da uyansın 7 de uyansın ama gece şöyle 5 saat en azından deliksiz uyusa bende uyusam diyorum 4-5 saat uyusa şükür diycem. O geri dalında hen artık uyuyamıyorum ben uyuyunca o hemen uyanıyor gecelerim zehir oluyor bana
Kbraisik Fulyaalin bizimde 6 aya kadar fena değildi gündüz uykusu yoktu pek ama gece uyurdu ek gıdayla beraber herşey değişti alerjik bi bebek oldugunu öğrendik sürekli burnu tıkanıyor kuruyor sürekli çeksek temizlesekde gece yine tıkanıyor ama ben besin alerjisinden de süphlenmeye başladım kendi kendime bi bebek bu kadar nasıl uyksuuz kalabilir diyorum resmen geceler zulüm gibi geliyor artık çünlü sizin dediğiniz gibi yarım saatte bir bazen 10 dk da bir huysuz bir ağlama kucak ve uyuma. Bütün gecemiz böyle sabaha kadar
Fulyaalin Ahsenimveben gündüz ne yapsam da kendi uyuyor saati geldi mi malesef ben uyutmasam da o konuda istikrarlı 😑 ay vallahi kendimi ölmüş gibi hissediyorum hala uyutmaya calisiyorjm 9 dan beri
Fulyaalin Kbraisik doktora gittim gittiğim doktora çok güveniyorum doktor sadece bunu dedi uyumayan insan yoktur olamaz dedi bende uyumuyor dedim sallanarak uyuduğu için uyanınca da sallanmak istiuor dedi ama sallamadigim zamanda oluyor yanına yatıyorum dedim o da bir destek kendi uyumayi öğrenmesi lazım yanında aynı yerde sizi görmeyince yine ihtiyaç duyacak dedi. Yani malesef yatagina koyup yanında yatmadan bekleyip kendi yatağında kendi jendine uyuması gerektigini öğrenmesi lazım dedi. Deniycem ama o savaşa da hazır değilim 😔 bende 7 ay reflusundej çektim tamam o zaman o uyuyordu ben uyuyamiyordum kusacak mi napacak demekten annelik gerçekten zor iş
Kbraisik Fulyaalin gerçekten öyle. Allah bizlere kolaylık versin. Benim oğlumda destekli uyuyor acaba ondan mı diyeceğim ama destekli uyuyup sürekli uyuyan çok bebek gördüm. Tabi bu durum bebekten bebeğe değişiklik gösteriyordur eminimki. Eğer denerde bir sonuç alırsanız burdan yazarmısınız 🤦🏼♀️
Fulyaalin Kbraisik zaten desteksiz de uyuyor destekli de uyuyor her türlü uyanıyor yani bize çözüm yok gibi ne bileyim