tenceretavakuskana mertmeltem koyu kırmızı kanı normal buluyılar elbette kanama azaldıkca rengıde degısebılır ama doktorlarm parlak kırmızı renk kanama olursa hastaneye gelmemı soylemıstı
-erCansu- mertmeltem benm 35. Günümde öyle aktif kırmızı kanama oldu doktora yazdıgında 40 günün bitmesi lazım olabilir daha rahim toparlanmadı dedi ama bilemicem yiende danışın derm
Rainnnn mertmeltem 40 gün oldum sonra 2 gün boş 1 hafta adet şeklinde 😂 simir testi verdim ultrasonla baktılar parça mı var veya enfeksiyon mu diye tertemiz di normal adetmiş 😑
Nursemommm mertmeltem kanamanın giderek azalması beklenir mutlaka doktora gidin dikişlerle ya da bebeğin eşinden bir parça icerde kalmiş olabilir ihmalnetmeyin beklenen bir durum degil
mertmeltem Nursemommm 2 sefer kontrole gitmiştim şükür öyle bir durum yoktu doktorum kanamanın azalıp çoğalması normal dedi
Sevimliayicik mertmeltem Git bence çünkü 30 günde baya azalması lazım benim 20 günden sonra bitti gibi birseydi damla damla gelmesi gerekir
mertmeltem Sevimliayicik benim de 20 günden sonra öyle oldu sonra tekrar çoğaldı adet görüyor olabilirim