Ebrudrgt Kızlar 1 hafta sonra 2 aylık olcak bbeğim. Reflülü ve gazlı bir bebek. Genelde uyuyor gun ıcınde normal mi sizin bebeklerinz de boyle mi hep uyyor gibi geliyor da bnaa
Ervakts Ebrudrgt MaşaAllah annesi gerçekten doğduğundan beri uykuya düşman bir bebeğim var o yüzden çok şanslısın dillendirme
Ankakusu35 Ebrudrgt bebeğim üç aylık ve sizin bebeğinizle aynı reflüsü var mı emin değilim ama kolik değil fakat gaz sıkıntısı biraz var uyku konusunda problem yaşamıyorum bende genelde uyuyor sizin bebeğiniz sürekli kusuyor mu acaba ? Kilo alımı nasıl?
Ebrudrgt Lidya-t bende cok uyyo sevmek kpnusmak ıstıyorm onla dıye merak ettm her bebek boyle mi diye
Brutal-Betty Ahh ahh bende bu yüzden doktor götürdüm sorun mu var diye 😂 doktor diğer anneler duymasın seni taşlar dedi şimdi 6, aylık uyku ne bilmiyor uyusun şimdi iyi zamanlarınız 🙈
Ebrudrgt Brutal-Betty ahahaha bende merak ettm işte ya normalde cok gazlı bıde reflu huzursuzlugu var oyle derin uykusu cok nadir zaten ama merak ettm işte yatıp duruyo diye 🙄😁
Ebrudrgt Ervakts maşallah canım tesekkur ederim. Ama gazlı oldugundan bende muzdaribim ya derin uykusu cok az fıkır fıkır ama gozler kapalı uyumaya calısıyo yani hep yavrum
Ebrudrgt Irmakprensesinannesi cok şükür. Ay gercekten mi ya. Olsun ya her ayın farklı bir guzel ligi var yinede 🙂 Allah sizinde yavrunuzu uyutsun insallah😍
Ebrudrgt Ankakusu35 agzına gelıyosa ekşitiyosa. Tükürüyorsa. öksürüğü oluyorsa huzursuzlugu varsa kusuyor sa reflusu oluyor genelde canım. Cok kusmuyor oyle sıddetli ama genelde kustugu oluyor emdıgını azcık cıkartıyor. Onn dısında cok hareket ettırınce çıkartıyor. Kilo alımı normal canm. Doktorum normal diyor yani cok sükür
Irmakprensesinannesi Ebrudrgt Aminn saolun 7 ayligix nerdeyse büyüdük artık yine benm kızımda uyuyor da yani hemen yattığı gibi deil dalana kdr azcık zorluyor 10 da uyuyor gece uykusu 3 4 gibi kalkıyor sonra tekrar uyutma faslı o birz zor oluyor işte
Ankakusu35 Ebrudrgt kilo alımı iyiydi bu ay 650 gr almış hızurluk oluyo dönem dönem ıkınırken de kusuyor emzirdikten sonra gazını çıkarırkende kusuyor
Ebrudrgt Aalya ahaha insallah hep boyle olur ama gazı olmasın yavrumun ya onun huzursuzlugu aşırı var
Aalya Ebrudrgt insallah o da geçer suan daha küçük hareket ettıkce çıkarır rahatça gazını ınsallah.reflü yatağı kullanıyor musunuz
Ebrudrgt Ankakusu35 aynı canm bizdede huzursuzluk ve dedıklerının hepsı var valla. Gecsin bu gunler ya uzuluyorum boyle olunca
Ebrudrgt Irmakprensesinannesi o gece kalkması zorlar anlayabılıyorum emzirmeye kalkmak ztn bı goz acık bı goz kapalı baygın bır sekılde. Olsun canm ya saglıklı olsun yavrularımızda gerisi geçer elbet 🙂