kucukseyler Oykunil sudokrem temiz içerikli değil. İçinde kortizon var. Bence zeytinyağı kantaron yağı kullanın altını açık bırakın daha sağlıklı olur.
Ballilokmamelmaliturtam Oykunil Çocuğum çok pişik olmuştu ne denediysem geçmedi. Hametan ile travazol karıştırıp verdim doktor önerisiyle
11Hilal11 Oykunil baya guzel.krem aksam sürüp sabaha kadar etkisini gosterdigini biliyorim yani kizimda cok ise yariyor
Furkan27 Gecmis olsun canım benim oğlumun cildi çok hassas ve sürekli pisik oluyor kullanmadığım krem kalmadı tek iyi gelen arko krem tupte olan ve eski arkolardan yesil olan eğer elinizde varsa deneyin derim yoksada bence mutlaka edinin
SGeceC Oykunil sudocrem önleyici değil tedavi edici içeriği açısından da sadece pişik olduğunda kullanmanız daha iyi olur oldukça etkilidir şimdi sürün sabaha farkı görürsünüz ama dediğim gibi sadece pişik olduğunda kullanıma uygun
Hsniye7 Oykunil bn alrni temizledktn snra kremi suruyorum havalandirip bezini bagliyorum.pişik hic olmdigi zmnlrda cok hafiff suruyorum
11Hilal11 Oykunil yok o zaman kullanmiyorum temizledikten sonra kuru birakmaya ozen gosterip oyle bezini kapatiyorum
Hsniye7 Oykunil cok iyi bir krem kızım o kdr pişiktiki neler yptm gecmedi.bu krem cok iyi geldi mutlaka kullan canm