momand_dad12 6 buçuk aylık bebeğimde dudak bağı olduğunu fark ettim doktora gösterdim cerrahiye götürmen lazım dedi ama bi sıkıntı oluşturmaz dedi çocuğunda olupta konuşmasında vs bi sıkıntı yaşayan var mı
Mumoslu30 momand_dad12 Canım benim dudak bağım varmış bebekken küçük bir operayonla kesilebiliyormus ama annem yaptırmamış şuan 21 yaşındayım ve konusmamda harfleri cikarmamda çok şükür bir sorun yok o zamanlardada yokmus bu emmesine mani olutor nu ki bebeğinin 💐💐
kuzey-21 momand_dad12 tanıdığımızın bebeğin de dil bağı vardı. Sanırım bahsettiğiniz de dil bağı. Doktor cerrahiye gönderdi. Hemen almışlar. Çok az ağladı başka birşey olmadı dedi. Şuan iyi
momand_dad12 Mumoslu30 biraz zorlanıyor sadece sonradan konuşmasında sıkıntı olurmu ki diye endişeliyim
Mumoslu30 momand_dad12 egerenerken zorlsniyorsa annesi ufak bir operasyonlar ordaki ince deri yani bağ kesiliyor ama konuşmasında sorun teşkil etmez bende yok yani sorun bağimda var halen💚💐
Mumoslu30 momand_dad12 dudak baği daha kalin olurmus annesi benimkiside kalın dil bağı ince💚insaAllah çözülür hemence
Sensusfreud momand_dad12 dudak bağını bilemem ama kardeşimin dili bağlıydı doktor sünnet için muayene ederken farketmiş sonra direkt kesmiş 2 dk da çok basit bir işlemmiş kanama vs olmamış büyük ihtimalle o da öyle kısa bir işlemdir ince bir zar tutuyor zaten
momand_dad12 Sensusfreud dil bağı vardı oğlumda kestirdik o sıkıntısız geçti ama dudak bağı biraz kalın duruyor korktum açıkçası canı yanar diye
tosbigimmm momand_dad12 Canım benim oğlumda 6 buçuk aylık senin postu görünce bi bakayım dedim oğlumda da var Yeni doğunca hastanede baktılar dil bağına yok dediler Hemen fotosunu aile hekimimize gönderdim dudak bağı var mı hastaneye felan gidelim mi diye Var ama bi sorun yaratmaz dil bağı daha önemli yazmış önemli değilmiş yani
momand_dad12 tosbigimmm evet dil bağı konuşmada sıkıntı yaratırmış dudak bağıda diş yepısında bi sıkıntı yaratır mı acaba ön dişlerinde