Danerys eymenzeynep evet en azından o öyleydi. Faysaldı adı. Arardı sürekli dostum şöyle böyle diye. En son 15 temmuzda işidçi gibi gezince koptuk hepimiz ondan ama 😅😅
Zeliha27mira lalbg ama +15 kilo alarak dönerim diye korkuyorum😂 Antepli olarak bunu beğendim tok karnına 9 topak köfte yiyen insanlarız biz 🤣 kilo almamak mümkün değil.
lalbg Zeliha27mira ben daha çok tatlı yüzünden alırım sanırım🥺 vicdansızlar öyle tatlılar yapılır mı😂
Cookie Hazal8 Bilmediğim değil de boğaz manzaralı bi evimin olmasını isterdim , birkaç hafta gitmeyince o kadar özlüyorum kiii gidince izlemeye doyamıyorum o eşsiz manzarayı 😍✨
eymenzeynep Danerys belki bir gün gitmek nasip olur.. gerçi ben evimin köşesindeki bime zor gidiyorum da😂😂😂
Danerys eymenzeynep pek güzel değilmiş ama anlatıyordu 😅ama istiyorsunuz sonuçta inşallah nasip olur size
lalbg eymenzeynep evet babam askerliğini Midyat’ta yapmış çok anlatır hala. Mardin’den öğrenciler geliyodu onlar da çok anlatırdı hep ismişimdir gitmek ama bi fırsat olmadı☺️
AntiFilozof Hazal8 bende egede yaşamak istiyorum yazları uzun süre gidiyoruz ama yetmiyor doğma büyüme ankaralıyım aslında ama damarımda biyerde bi izmir muğla kanı var heralde kalbim hep orda olmak istiyor
Hazal8 Deletedmom00881 aslında çok tuhaf degilmi görmediğin bir yer hep bu soruyu soruyorum kendime tek değilmişim inslh birgün gidersiniz🙏