Cappon Kızlar merhaba. 15 aylik bebegim var 1,1bucuk aydir gecemeyen bir pişiğimiz var kaka veya çiş yaptığında anında kızarıyor hemen aliyorum surekli takipteyim ama yapmadiginda bile sürekli kırmızı kırmızı noktalar var doktora götürdüm kremler verdi ama hic bir krem fayda etmiyor. Sizin basiniza da geldi mi neler kullandiniz delirricem artik çocuğum poposunun üstüne oturamaz oldu
minniegibi-amadegil Cappon 2 gündür pişik ile mücadele ediyordum, bugün bir nevi geçti diyebilirim. Travazol krem, Arko krem, kantaron yağı kullandım. ıslak mendil kullanmadım. Çişini ıslak pamuk ile silip kuruladım, kakasını ılık su ile yıkayarak temizledim.
Nildailay Cappon bizde pişik olduğumuzda doktor birsürü krem verdi hiçbirş geçirmedş en son bir doktor oksizinic pomat verdi ertesi güne hiçbiriey yoktur gerçekten harika bir krem içinde balık yağı var eğer denemediyseniz bir deneyin derim
Cappon minniegibi-amadegil aynılarını kullandim ayni sekilde islak mendil surmuyorum durekli ya yıkıyorum ya da pamukla siliyorum islatip ama yok
selinn_ Cappon kantaron yagini tek geçerim. Bende doğal var teyzem yapmıştı sürüyorum bir dahaki bezi degismeme geçmiş oluyor. :)
Nur007 Cappon Benim kızımda da dediğiniz gibi kırmızı noktalı pişikler oluştu. Her bez değiştirmede altını havalandırdık.Poposunu ıslak mendille değil , pamuğu ılık suya batırarak temizledim. Sonrasında Bepanthol derma yı ince tabaka sürüp üstüne mustela 123 bariyer pişik kremini sürdüm . Sürdükten sonra 1-2 dk beklettim öyle bezini kapattım. Bu şekilde 1 günde bile çok faydasını gördük. 2. gün nerdeyse pişiği hiç kalmadı.
Saliha03 Cappon Hakiki zeytinyağını ısıt ve ılık bi şekilde bi pamukla sür Pişik yerlerine inşallah geçer hemen
Liyaninannesiiii Saliha03 ay ben bunu denedim kızım daha beter oldu herkeste aynı faydayi etmiyor galiba
Sibel43- Cappon islak mendil kullaniyorsaniz taris olabilir benimde oyle oluyordu ne pamuk ne islak mendil kullanmiyorum pisik olmuyor artik sukur