Merry25 Merhaba kızlar bebeğim 5. Ve 6. Ay arası 200 gram almıştı ilk aylar kilo alımı iyiydi 1 kilo ve üstü alırdı 4. Aydan sonra baya azaldı ek gıdaya başldık ve bu tariflerle 6. Ayda 7400 olan bebeğim 6 ay 19 günlükken 8250 olmuştu 🧿 sizlerede yardımcı olsun diye paylaşmak istedim eğer bebeği zayıf olan yada kilo alımı azalan duran bebekler için 5 buçuk aylıkken tadımlara başladık 6. Ayda düzenli öğün vermeye sabah kahvaltısı • bir yumurta sarısı bir tatlı kaşığı labne yulaf unu pişirdim içine bi tatlı kaşıgına yakın üzüm pekmezi ve bir minik tutam tarçın ister karıştırın ister ayrı ayrı verin bebiş nasıl severse ara öğün• avakado ve muz karışımı hergün düzenli verdim avakado ve muz kilo aldırır hergün net yedirdim en önemliside avakado bebekler için çok sağlıklı ve anne sütüne yakın en besleyici bebek meyvesi akşam menüsü. Bir kase tarhana yada yogurt çorbası içine bi avuç içi ekmek minik minik kopardım sizler sebzede yapabilirsiniz benim bebiş tarhana hastası genelde onu yedirdim bu şekilde boş kalan her an emzirdim yemeklerden sonrada teklif ettim bazen emdi bazen emmedi sadece yatarken de mama takviye ediyorum sütüm azaldıgı için biz bu şekilde 19 günde 850 gram aldık 🙏🏻