YarensmomM Selam sevgili anneler. 6 aylık kızım var ve acayip derecede herkesi yabancılıyor. Teyze amca dede anneanne babaanne en yakınları bile. Bi yere gittiğimizde çığlık kıyamet. Ve oldukca sosyal ebeveynleriz. Bu durumu yaşayan var mı ? Neler önerirsiniz?
Lulemom YarensmomM bizimki de öyle. Doktor kontrolünde kıyameti kopardı. Ben bişe demeden doktor direk endişelenmeyin olması gereken bu dedi. Demekki yabancıyı biliyor ki bişeleri çalışıyo dedi de neyi çalışıyo dedi unuttum 😄 eğer yabancılamasaydı muayene etmem gerekecekti dedi. Zamanla düzelir dedi ya bakalım 🤷♀️
Deletedmom_13 YarensmomM benim bebegimde acayip yabanciliyor. Misafirlikte herkesin bebeği yerlerde oyun oynuyor benimki çığlık kıyamet benim kucağımda oturuyor sadece beni hiç bir yere salmıyo
reynwoman SemaK benim kızda 18 aylık oldu hala aynı öyle babası ve benden başka herkese düşman sanırsın bi bitmedi yabancılaması yaaa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂
Premsesannesi355 YarensmomM biz 8 ayligiz kızımda yabancilar ama daha sonra alışır tabi gene beni ister ama öyle aman aman değil isterim ki kızımda öyle olsun bitek bende dursun
YarensmomM Premsesannesi355 ya ne güzel bağımlı bir bebek değil çok zor inanın bazen acil işiniz oluyo yalnız çıkmanız gerekiyor ve bırakamıyosunuz çok çok zor
sademinannesi YarensmomM bizde 9 aylığız 4.ayından beri böyle herkesi yabancısıyor maalesef doktorumuz normal diyo 4. Ayında doktor kontrolünde doktoruna da aynı tepkiyi verdiğinde maşallah çekmişti korkulacak bişey değilmiş zamanla alışacaklar 🤷🏻♀️
mavi_2020 Bizde 6 ay 7 günlüğünüz bizde de hiç öyle şeyler yok tanısın tanımasın gülücükler saçıyor bende neden yapmıyor diyorum yabancılasa sanki hoşuma gitcekmiş gibi geliyor benimi sevmiyor diye düşünüyorum
YarensmomM mavi_2020 olur muu tabiki sizi çok seviyor siz onun annesisiniz 🥰 bizimki çok sevdiğinden mi insan sevmediğinden mi bilemiyorum 😄
Semaaa53 YarensmomM oyyy Allah yardımcın olsun ben yeğenlerimden biliyorum feci bir şey yaa şu anda da kızım 5 buçuk aylık öyle bir durum yok bakalım 6. Ayda ne olurr
YarensmomM Semaaa53 inşallah yaşamazsınız çok severim sosyal bebekleri ama benim kız yalnızken babasıyla beraberken çok çok keyifli bir bebek. Ama biri gelince bi yere gidince eyvahlar olsun
Semaaa53 YarensmomM ay benimde öyle evdeyken yalnızken her şey çok iyi bir yere gidince bi huzursuzlanıyor ama daha öyle çığlıklar ağlamalar başlamadı başlamazda inşallah
YarensmomM Semaaa53 inşallah başlamaz benim kızım sakin bir bebektir aslında öyle ağlamaz bile evde ama bi yere gidince içinden canavar çıkıyo 😄