HonKiPonKiDoNiNo mylittlebabys Bende cok begendim, ama twitter da yerden yere vurmuslar ozellikle Hazal kaya yi..Acikcasi cok anlam veremedim, basarili seyler Ulkemizde takdir ediomez hic..
mylittlebabys HonKiPonKiDoNiNo Konu ve kurgu olarak çok güzel olmuş bence Hazal kaya yerine başka bi oyuncu olabilir miydi evet ama ortada bi emek var sonuçta saygı duymak lazım.Gayet güzel akıcı merak uyandırıcı bi dizi olmuş inşallah 2.sezonu kısa zamanda gelir😊
bukaga HonKiPonKiDoNiNo içinde büyük liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün geçtiği her diziyi izlerim muhteşemdiii
HonKiPonKiDoNiNo bukaga Birde Vatanim Sensinde bir sahne vardi, halit ergenc Pasam diyordu resmi kitabin arasindan alip hungur hungur aglamistim.. Nasil bir Şeref nasil bir Onur bahsedilmis bizlere 🙏🙏
Deletedmom_41 mylittlebabys Bu tarz dizi varsa onerinizi alirim ben ask ve gururu cok severdim, bu onun ustune cikti gozumde
bukaga HonKiPonKiDoNiNo ahhhh o sahne mıh gibi aklımda daha ilk satırdan sahneyş hatırladım , aynen öyle 🙏🏻
Eda115354 HonKiPonKiDoNiNo son yarım saatlik kısım kaldı izlemeye kıyamıyorum 🥲🥲 ya ikinci sezon gelmezse
Yusaydef HonKiPonKiDoNiNo ayyy indirdim bölümü ama daha izleyemedim fırsat bulup yazışmaları da okumadan aşağı indim spoiler almamak için heyecanı kaçmasın 😂😂
Kadernur HonKiPonKiDoNiNo suanda esimld oturduk diximde 4 aylik bebeisim izliyoruz 1 . Bolumu cok sevdik hemen 2 ye basladuk