Plt24 EsrasH bizim bi sikayetimiz yoktu kizimda sakral gamze vardi ultrason cekildi benim icim rwhat etmedi emar da cwkilmwk istedim bi de bakilmisken beynine bakilsin dedim
Plt24 Havvakck 2 aylik konrtolde doktpr fark etti ultrson cekildi sonrw benim icim rahat etmedi emar da istedim.emar kesin sonuc veriyormus omurilikle baglanti vat mi yok mu diyr
Plt24 EsrasH sikinti olursa gelisiminde ne olacak beyaz lekenin tedavisi var mi Bize de gecebilir belki dshha kucuk oldugu icin 1 yil sonra fakan tekrar cektirin dedi
EsrasH Plt24 onu bende bilmiyorum bizede kucuk geçebilirde kalabilir dediler net konuşmuyor doktorlar. Büyük ihtimal eğer kalırsaki beyaz leke Allah korusun emar çekip hangi bölge zarar görmüş ona bakarlar ve fizik tedavi uygulamalar diye tahmin ediyorum.
Plt24 EsrasH beyaz leke internette bazen zararsiz yaziyor yani bilmiyirm ama bazi sayfakarda da direk ms hastaligi cikiyor Allah korusun
EsrasH Plt24 biz hiç emara girmedik doktor gerek duymadı kafa ulstarasonun da cikti gelişimini takip edin bir aksilik olursa gelin dedi. Siz emar mi cektirdiniz ultrasonmu
EsrasH Plt24 biz emara girmedik bir ultrayona girdik emara gerek duymadılar bir sıkıntı olursa emara sokacaz dediler