EsrasH Plt24 hareketleri gelişimi falan nasıl. Bizde doğarken mekanyum aspirasyonu yüzünden oksijensiz kalma durumu olmus kucuk bir alanda varmis ama gecedebilir kalada bilir bebegin hareketlerini takip edin dediler.
Plt24 EsrasH harkeetleri iyi bana gore bir sorun yok gibi duruyor. 7 aylik hareketli baya donuyot surunuyor emeklemeye calisiyor
EsrasH Bizde de suanlik bir sıkıntı yok sadece desteksiz oturamiyor beklemedeyim hareketi takip edeceksiniz dedi bir sıkıntı görürseniz gelin dedi. Doğumda oksijensiz kalma durumu falan oldumu bebeginizin
Plt24 EsrasH hic mi oturamiyor benim kizim oturuyor ama biraz durunca devriliyit tam kesintisiz oturamiyor
Plt24 EsrasH hic mi oturamiyor benim kizim oturuyor ama biraz durunca devriliyit tam kesintisiz oturamiyor
Plt24 EsrasH valla normal dogum yaptim ama zorlandim ikinirken falan ama kimse demedi oksijensiz kaldi falan diye size doktorlar mi dedi
Plt24 EsrasH sikinti olursa gelisiminde ne olacak beyaz lekenin tedavisi var mi Bize de gecebilir belki dshha kucuk oldugu icin 1 yil sonra fakan tekrar cektirin dedi
Plt24 EsrasH bizim bi sikayetimiz yoktu kizimda sakral gamze vardi ultrason cekildi benim icim rwhat etmedi emar da cwkilmwk istedim bi de bakilmisken beynine bakilsin dedim