Ayca77 Busragokceberra ya o kadar anlayışsızlar ki elini bile öpüyorlar, dişi çıkacak, eli hep ağzında diyorum anlamıyorlar, eşimin ailesi hep öpüyor, 🤦🏻♀️ siliyorum ama ne çare 🤦🏻♀️
TosbiginnnAnnesii Busragokceberra ha kendı baban pzır dılerım orayı atlamısım. Ama esımın tarafı olsa daha sert cıkardım cunku genellıkle eş tarafı daha cok ustune dusuyo cocukların
cankuzularim TosbiginnnAnnesii aaaaaa bu nasıl bi yaklaşım kendi baban pardon kayinbabasi olsa farklı mı olacak kendi babasi da olsa kayinbabasi da olsa içi yanacak torununu o halde gördüğü için bilerek yapılmamış ve yaşlılar bunu anlamıyor sevmek istiyorlar canları kaynıyor ve sonu kotu bitmis ama babası diye tepkinizi geri çekmeniz acımasızca
Tazeanne0134 Busragokceberra geçmiş olsun kuzum inşallah tez zamanda rahatlar böyle şeyleri ben takip ederim hep en ufak öksürük vs gördüğüm zaman asla yaklaştırmam 25 aylık olduğu halde kaldı ki o zamanlar daha dikkatli olmak lazım
Busragokceberra tugceo92 İşte anlamıyorlar sanki öpme deyince kötü birşey söylüyorsun onlar bence kıskanma zannediyor
Minikbirkalp Çok geçmiş olsun cnm ucuklu iken kimseye öptürmüyorum ben de öpmüyorum bulaşıcı olabiliyor çoğu Rabbim şifa versin inşallah 🤲💐
Busragokceberra Deletedmom_32 Bende de çıkıyor babamda da çıkıyor bizim çoğu akraba da var biliyorum malesef 😔
secoz Busragokceberra off bende annemle kardeşime laf geçiremiyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ İkisi de sigara içen insanlar annem siz gelmeden sirkeli suyla kargada bile yapıyorum diyor ama yine de beni dinlemiyor ss aldım atıcam şimdi ona inşallah dinler artık okuyup 🤦🏼♀️ Çok çok geçmiş olsun 💜
Busragokceberra secoz Çok teşekkür ederim siz yaşamayın inşallah çok zor kızım birşey yemediği için zayıfladı çok dikkat edin sizde
Familyboy Busragokceberra aynı durum benimde başımda ne kadar ben öpmeyin desemde kaynanam ve görümcem asla laf dinlemiyor oğlumun yüzünün pütürlüğü asla geçmiyor o yüzden