Meteninannesi52 Ruyaemr8 otizm tanısı vardı şuan uyaran eksikliği dendi oğlum için özel eğitim aldık 1.5 yıl 15 aylıkken başladık şuan daha iyi ama tabi yasalarına göre bir fark war
Ltfyyrdmc5050 KbrMte fazla ekrana maruz kalma otizm belirtileriyle benzerlik var yarin ozel.egitime baslicak oglum konusmada gerilik goz temasi fazla yok hayali oyun oynamayi bilmiyor baba mama hadi a aaaa ay ay ay sadece bunlari soyleyebiliyor
Elanur11 Ltfyyrdmc5050 benimde oğlum tam 3 yaşındayken doktora gittik sadece anne mama gel by vardı. Tv ye cok maruz kalmıştı günün yüzde 70 i tv karsısındaydı maalesef. Göz temasımız var bikac şey daha olumlu olmasına rağmen otizmden şüphe etti direk psikiyatri. Sizinle soru cevap gidildimi ? Oğlunuzuda izledimi? Psikiyatrimiydi? Özel eğitime yine başlıcaz
Ltfyyrdmc5050 Sevgi20 bilmiyorum bunu denicez faydasinin olucagini soylediler kres onerdi doktor ama ben ozel egitime veriyorum ucretli krese hazirlanicak yani
Sevgi20 Meteninannesi52 benim oğlum 25 aylık hiç konuşmuyor hiç bir şey demiyor korkuyorum kalıcı bir şey cikacak diye
Meteninannesi52 Sevgi20 merak etme bir an önce eğitime başlat ve evde sende hep devam et tv kapat ben bütün hayatımı oğlum için değiştirdim diyebilirim.
Ruyaemr8 Ltfyyrdmc5050 20 aylık sesleniyorum canı isterse bakıyor istemezse bakmıyordu, göz teması çok azdı o yüzden götürdüm ben birde 15 aylık cümle kurması gerekiyormuş oğlum kurmuyordu
Ltfyyrdmc5050 Sevgi20 raporu yok cocugun ben kendim ozel aldircam ucretli haftanin iki gunu ders alicak
Sevgi20 Meteninannesi52 tvyi kaldirali 7 8 ay oldu yinede aynı gün içinde çok konuşuyorum ama olmuyor doktor özel okula gitmesi lazım dedi nisanda göndermeye baslicam
Meteninannesi52 Sevgi20 faydasını görürsün Allahin izniyle sakin ol öncelikle. Okadar Hizli geçiyor ki kaygıların gidiyor. FEDTEK OL HEP OKULDA NE OGRENDYSE EVDE TEKRAR ET BO LBOL ABLAT KITAP OKU