ilydsrn Kızlar merhaba bebeğim 3 aylık olacak rotavirüs aşısı yaptıran var mı ? İlaç alsak devlet yapıyor mu yoksa sadece özeller mi yapıyor ? Yardımcı olur musunuz yaptıran varsa
Maviii30 ilydsrn fark etmiyor özelde kendi doktorunuz varsa hemşiresi yapıyor. Ağızdan zaten ama eğer siz verecekseniz dikkatli verin kusmaması gerekiyor en az yarım saat yoksa etki etmez demişti bizim hemşiremiz.
Liyaninannesiiii ilydsrn özel asi olduğu için ecz alıyorsunuz direk ama gideceğiniz yere yakin ecz alın buzla veriyorlar soğuk kalması gereken bir aşı
Aslihan1821 ilydsrn bizde dün ikinci dozunu aldık eczaneden evde ben kendim verdim. İlk dozunu da kendim vermiştim zaten. Aşıdan hemen sonra da uyuttum kucağıma almadım kusmaması için
ilydsrn Aslihan1821 benim bebeğim vitamin falan hiç sevmiyor diliyle çıkarıyor dışarı 🙊bir de pahalı bir aşı alırım yapamam falan boşa gitmesin en iyisi hemşire yapsın
agns ilydsrn sağlık ocağına sorun önce her sağlık ocağı yapmıyor ve ayrıca aç olsun bebek kusmasın ateş falan da olmuyor endişe etmeyin
Aslihan1821 ilydsrn tabi tabi kesinlikle, 500 TL olmuş çok yükselmiş fiyatı 🙈 ilk dozunu 300e almıştık ikincisine 500 verdik
Ball-kizimm ilydsrn ilacı aldıktan sonra sağlık ocakları bile yapıyor.biri kendimiz yaptık demiş sakın evde kendiniz yapmayın bir komplikasyon oluşursa müdahale için geç kalabilirsiniz