haavvvaaaa 4 aylık kızım 1 haftadır hiç mama yemek istemiyor aç ama yemiyor sürekli indiriyor oynuyor biberon ils ve düzgün yemediği için tuvalet bile yapmıyor neredeyse başına gelen var mı ne yapmam gereken lütfen bir fikir söyleyin 😥
nursocum haavvvaaaa 4. Ay atağına hoş geldiniz geçici bir süreç olduğunu unutmayın ve sadece geçmesini bekleyin 😄
Kimkibu haavvvaaaa atak malesef o dönem bizde öyleydik geceleri oturuyorduk doğru düzgün uykusu yoktu yemiyordu aç duruyordu resmen ama geciyor biraz uzun sürüyor atak ama sabır🙈 sonrası yeni sürümlü bir bebek😂
EsZe haavvvaaaa 4.ay atağı. Meme reddi gibi mama reddi de yaşıyorlar. Uyku sersemi, kucakta gezdirirken bi yandan hafif hoplatarak deneyin. Geçecek🌸
nursocum haavvvaaaa sizi çok iyi anlıyorum ama sindirmesi gereken başka şeyler olduğunu düşünün dünyayı keşfetmeye başlıyor
haavvvaaaa Kimkibu tuvaletinde degisiklik oldu mu sizin neredeyse hiç yapmıyor bizimki yemediğinden sanırım
Kimkibu haavvvaaaa evet o dönemde olmuştı ama kilo alımı etkilenmedi yinede iştah azalmasına göre 700 800gr civarı bişi almıştı o ay
Yusufbebek61 haavvvaaaa aynısı bizde de olmuştu ben 4 mama değiştirdim aman siz korkmayin sizde öyle olucak diye bir şey yok mamayi değiştirme imkanınız varsa değiştirin öyle işe yarıyor
haavvvaaaa Yusufbebek61 siz şimdi kaç âyliksiniz 4. Ayda kaşık mamasına geçiriyormuş galiba onu denesek olur mu ki
Yusufbebek61 haavvvaaaa biz 6. Ayimizi doldurduk 7. Ayimizdan gün aldık bende 4. Ayda kaşık maması verdim biraz ve mama değiştirdim bide mamayı yaparken az az sık sık verdim çok icmiyordu diye