simiyyy Domestosun yüzey temizleyicisiydi normalde geçen eşime sipariş verdim o da gitmiş bingonunkini almış neyse dedim yapacak bişey yok bi kullandım ev çiçek bahçesi
maysa-19 Rumeysa28 Vileda içine bulaşık Makinesi tableti koyup içine ilk kaynar su tablet eriyince soğuk su koyuyorum muhteşem kır çıkarıyor parkelerden
Deletedmom_22 maysa-19 şu bulaşık makinesi tableti fırın temizlemek için de yarıyormu işe ? Başka neyi temizlemek oluyor ?
dnyerdm maysa-19 ben mutfak dolaplarında kullaniyordum ama yerden çıkarması yani durulamasi nasıl oluyor çok kaygan olmaz mı zemin
AytenMina Rumeysa28 laminantları pronto ile kalebodurları domestos fısfısla 😂 vileda kullanıyorum ama ayda bir kendim elimle silerim köşe bucak heryeri azıcık psikopatlık var 😂
Zeliha27mira Deletedmom_22 bulaşık tabletini Dolap silme ,koltuk silme, halı silmede kullanıyorm Fırına onu deneme bence kuzum önce iyice ısıt kapağı aç heryerine yağ çöz yada asperox sık kendiliğinden akıyor yağları.
maysa-19 Deletedmom_22 fırın için duymadım.aspratör filtresi temizleyen var.cogu kişi sıcak suyla eritip yağ coz niyetine kullanıyor
Yanakkizim Rumeysa28 canim bulaşık makina tableti suya at eriyor zaten mutfak dolapları perdeni bile isim temizlik çünkü