Denizzz88 Theanaaa 7.ayda başladım gece huzurlanıp ağlayarak uyandığında hemen veriyorum hala 9 aylık şuan severek kullanıyoruz rahatlatıyor
expelliarmus Theanaaa ben de 3 buçuk aylıkken başladım günde 1 kere cok huzursuzlandığı akşam vakitlerinde sürüyorum rahatlıyor biraz da olsa
Nejlavrl Oznurleylo dis icin dis cikartan bebegi rahatlatiyor agrisini aliyor bu konuda en doğal en zararsiz olan tedagil
Miniknur Ay başladık 17. Aydayız 3 kutu bitirdik. Çok rahatlatıyo. Sürdüğüm an uykusuna daha rahat devam ediyor
Miniknur Theanaaa yani zararı yok. Rahatlatıyor. Çok içinize sinmiyorsa zrytinyağında karanfil ezin diyorlar. Ben hiç denemedim de o da iyi geliyormuş
Nejlavrl Oznurleylo mutlaka alin doktorlarin suan icerik olarak en temiz dedigi ilac alti defaya kadar verebilirsiniz
Miniknur [silindi] hayır cnm:) dişi ağırdığını anladıkça. Rahat uyusun diye diş çıkacağı hafta hergün akşam yatırmadan önce sürüyorum
[silindi] Miniknur anladım tşk ederim. Geçen ay oğlumun üst dişleri çıkıyorken bende gece uyumadan 1 tane veriyordum çok da yönelmek istemiyorum bu tür şeylere😊
Miniknur [silindi] bi arkadaşım hiçbişi vermemiş sağlıksız buluyorum diye. Çocuk acıyla çıkarmış tüm dişleri. Şimdi ne aptalmışım diyor:) zaman geçince pimpirikliliğmizde geçiyor sanırım:)
Littlebird Theanaaa 1 yaşından sonra kullanmaya başladım ben keşke en başından kullansaydım onun kadar fayda eden bir şey olmadı bize