Sanyamm Elfrana8_ kilodan şikayetin varsa belinin kemer olmasın düz kalem gibi olsun ama kolarin balonlu olsun kilonu kapatır bide kiloyla ne kadar barışık olursan okdar yakışır canim🥰
Gizemlibirisi Tesettür için güzel de açık birine olmaz mankende böyle durduğuna bakma. Bence kolları tüllü simli, dizde elbiseler var açıklar için, uzunları da var çok begeniyorum ben öyle
Gunsss Elfrana8_ bu sıfır yakalar yüzü boynu ve bedeni daha iri gösteriyor elbise güzel ama yakasını pek beğenmedim ben V yaka daha zarif durur
Samilknur41 Burda açıksin diye bu elbise olmaz diyenlere cok fazla aldırış etme sen hangi kiyafette kendini daha mutlu hissediceksen onu al kiyafetin aciklisi kapalisi olmaz bence kiyafet kiyafettir .
Birtekbirciftannesi Samilknur41 evt yok mu diz üstü bir elbise giyen kapalı nerde gördünüz cok nadir açık olupta kolu uzun ve tam boy giyen kadınlar vardır ve şuan arkadaşın paylaştığı elbise tesettürlüler icin
Katya Elfrana8_ kilon en fazla hangı bölgede canım? Bu senı daha da kılolu gösterebilir. Modelı de pek begenemedım ben
elmaliturtam Bence bu elbise daha kilolu göstermez mi üst bedeniniz mi alt bedeniniz mi daha kilolu gözüküyor. Elbise pekte hoş değil açıkçası
Samilknur41 Birtekbirciftannesi tesetturluler icin oldugu icin giyemezmi bende acigim ve uzun kollu bogazi kapali ayak bileklerime kadar uzun elbiselerim var ve giyiyorum ne yani yanlış mı ? O tesettürlü mini etek giyenlere tesettur denmiyor sadece eserp / şal takanlar oluyor tesettürü karsilamiyor .
-baby- Elfrana8_ ben sevdim linki varsa onuda atabilirmisin bende düğün için bakıyordum da yada ismini
birkupalatte Elfrana8_ Bence güzel bir elbise değil. Bir de kilonuzu kapatması için vücut yapınıza uygun olmalı. Geniş basenleriniz varsa ya da kalınsa beliniz göğüsten açılan bir model olmalı gibi
Slmnese Elfrana8_ bu güzel sevdim. Alttan derli toplu bir topuzla çok fresh ve güzel olur. Ayakkabıyı da tek bantlı sandaletlerden tercih etmelisiniz
Tatlican Elfrana8_ Elbise cok hoş ama tesetture uygun sanki .Birde altı bol kesim oldugunuzdan 2 3kilo daha fazla tutar.