BirrPrensessannesi https://resimyukle.io/r/H14bXj0M4R yaptm kızlar ve kizmin altını falan değiştim iki watsaba girdm ciktm en fazla taş catlasn yarm saat geçmiştir bu şekilde olmuş varmı uani😳
_atesbocegi_ BirrPrensessannesi yaptıktan yarim saat sonra bakmışsın ne kadar doğru olduğu şüpheli bence tekrar yapın ve kaç dakikada çıktığını gozlemleyn
BirrPrensessannesi _atesbocegi_ çocuğum ağlayınca koydm gittn ama en fazla olarak dan diyorm o kadar bile sürmedi
Smnl BirrPrensessannesi yani şimdiye kadar sayısız test yapmış biri olarak negatif olup 2. Çizginin çıktığını hiç görmedim bence pozitif 😬🌺
Busrazehra BirrPrensessannesi İkimci çizgi kaç dk sonra belirdi dağınık çıkmış hemen çıktıysa gebelik var ama beş dk sonra belirdiyse test yanlış
BirrPrensessannesi Busrazehra yaptm ben daha normal çizgi çıkmadan kızım ağlayınca gittm onun altını değiştirdm bir watsana girdm ciktm gittm baktm test öyle
BirrPrensessannesi Deleltedmom_69 😂valla gezmeden gelrirken almıştım sabahı bekleyemedm aman yapım dedm
BirrPrensessannesi KahveliVera çizgi var ama lakin düz değil ben de onun için şüpheliyim.gebelik mi bozukmu dihe