Rumeysa28 Waffle tedbir aldığına rağmen olduysan ona bişey denmez ama sen şimdi bile bile kendimi ateşe atarsan eyvah
Leventinannesiii Rumeysa28 cok saçma açıklamalar yaa benim bebegim varken ve kovitli birine rast geldigimde kim hesabını verecek maske kalktı nedemek
herseyguzelolacakk Leventinannesiii maske takarkende aynıydı. Lanet olası virüs bi şekilde bulaşıyor. 2 yıl olacak doğru dürüst kimseyle görüşmüyorum bi yere gitmiyorum. Maskesiz asla dolaşmıyorum. 15 gün önce bebeğim covid oldu çok ağır geçirdi yavrum 😢 Allah sonumuzu hayretsin
Waffle KahveliVera Tak canım zorunluluk kalktı kimseye maske takacaksın ya da takmayacaksın diye zormala yok
Mircet herseyguzelolacakk bu biz cidden 😑 resmen çocuk insan ne bilmiyor 😂 koronadan 3 hafta sonra bütün zincirleri kırıp büyük bir parka gittik kızım şaşkinliktan ağzını kapatamadı 😂 çocuk şok için de çığlık çığlığa gezdi
Ikicocukbiranne KahveliVera takanlar oldu çevremde ama ben takmadım iyiyim çok şükür bir problem yaşamadım bu süreçte hepsi hikaye