Tazeannecik35 babyackgz oy maşallah 🧿Allahım onları size bağışlasın 🙏🏻 Sağlıkla huzurla sevgiyle büyütün🌸
zeynepbalci Tazeannecik35 10 aylık 9400 kilosu gramı sürekli değişiyo boyunu bilmiyorum en son 76idi sanırım
Eliftoprak44 Tazeannecik35 sağlık ocağı boyu fazla ölçüyor. Doktor tam ölçü yapıyor. Tahta boy ölçüm aleti vardı. Ebe mezurayla ölçüyor. Doğru olmaz tabiki. Bu arada oğlum 18aylık 15,5kilo. 92cm boyu var
Tazeannecik35 Eliftoprak44 maşallah canım 🧿🙏🏻 Evet mezura ile ölçüm yaptıkları için doğru sonucu vermiyor bizim hep 3-4 cm fazladan söylüyor ebe 🙈
a_burcu_bur Mirena yaa ne güzel maşallah boyuna 🧿 kaç santim doğdu acaba. Benim oğlum kısa olucak sanırım 🙈😂
papatya011 Tazeannecik35 17 buçuk aylık 9 buçuk kilo 76 cm , normalde hiç kilo almıyordu aylardır aynı kiloydu 15. Ay emmeyi bırakınca 1 kilo aldı yoksa 8 buçuk kiloydu 15 aylıkken o zaman da 74 cm di
Tazeannecik35 papatya011 doktorunuz gelişiminde bir sorun görmüyorsa hiiiç dert etmeyin sağlıkla büyüsün 🙏🏻🧿
Cillop75 papatya011 memeyi nasıl kestiniz 14 aylik benim oğlumda kesmek istiyorum o da kilo alir belki. Gece meme olmazsa uyumuyor gündüz emmiyor pek