delirmeceler İkizlerim düzeltilmiş ayı 2 aylık oğlum 7 kilo 56 cm kızım 4,5 kilo 53 cm mart 10 da aylık kontrolleri var inşallah hem kilo hem boy olarak gelişimleri iyidir inşallah
Tazeannecik35 delirmeceler maşallah 🧿 insallah iyidir içinizi rahat tutun ☺️ Sağlıkla büyütün minnoşlarınızı 🙏🏻🌸
Paramedikk_ sadelikhuzurdur canım anne sütü alan bir çocuğa nasıl diyet uygulayabilir doktor ek gıda fazlasıysa diyet uygulanıyor
Deletedmom_73 MinikCivciv15 Ben bunu bir kez dile getirmiştim admini bile etiketlemistim üzülüyorum diye ama tinlamamislardi.
MinikCivciv15 Deletedmom_73 insanlarımız duyarsız çünkü ne yazıkki. Bebekken ve çocukken kilolu olunca en iyisi en sağlıklısı olduğunu düşünüyorlar. Ohhh annesii çok iyi bakmışsın bebeğine diye yüceltiliyorlar ya bir de. Çocukluktan çıkınca da kilolu insanlara laf söyleyip zayıfları imreniyorlar.
Tazeannecik35 1234TA size saçma gelip sizi bu kadar rahatsız ediyorsa buradan sessizce uzaklaşabilir gönderiye yanıt vermeyebilirdiniz ☺️
Beyza_momss MinikCivciv15 Malesef eşimin yengesi benden 1 buçuk ay önce doğum yaptı süt az diye aptamili bastı şu an 6 buçuk aylık falan ve aşırı kilolu nefes alışı bile değişim çocuğun ve kızımla hep bı kıyaslama var doğdu doğalı deli oluyorum sinir oluyorum ben sırf anne sütü veriyorum mama vermiyorum diye sucluymusum gibi davranıyorlar
Beyza_momss Tazeannecik35 4 aylık kontrolümüzde 62 cm ve 7 kg idi ayın 7 sinde 5 aylık olcak bilmiyorum şu an daha
MinikCivciv15 Beyza_momss boşverin hiç takmayın. En doğrusunu yapıyorsunuz. Bebeğim aylık kilo alımı hiçbir zaman 700 gramın altına inmemesine rağmen. Boyuna göre kilosu az mamaya mı başlasanız dediği için doktor değiştirdim ben. 😊 Hiç takılmayın. Kendimi bildim bileli 46 47 kg yum. Herkes çokk zayıfsın der.Şükür ki hiç hastalandığımı bilmem. Kilo sağlık demek değil. Anne sütü kadar sağlıklı bir şey mi var. Kapatın kulaklarınızı. Güzel canınızı hiç sıkmayın. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.
Hamzabatu44 Beyza_momss hiç canini sıkma canım anne sütü kadar değerli bir besin var mı . Ben de ilk başlarda günde 2 kere mama verdim ama doktorumuza sordugumda kesinlikle anne sütü dedi hatta sagmaya bile karşı çıktı . Bebek anne gogusuyle temas etmesini soyledi
Beyza_momss MinikCivciv15 takmıyorum zaten daha da inatlasiyorum ek gıda gelmiycek bize anne sütü en önemlisi onun için diye 😂 Aynen öyle kilo iyi bişey değil ki bunun sonrası var hareket kısıtlaması var yazık çocuğa Aminnn cümlemizin bebisi 😍
Elifinannesii07 Tazeannecik35 4 ay 18 gunluguz 6300 kilo. Grubun en zayif kizi benimki sanirim 😢 sadece anne sutu. Biraz zayif ama sorun yok dedi doktor
Tazeannecik35 Elifinannesii07 maşallah kuzuşa 🧿 grubun en zayıf bebişi diye düşünmeyin burası sizi yanıltır her bebek farklı cünkü ☺️ Doktorunuz en iyisini bilir ki bana kalırsa da bebeğiniz ayına göre bence gayet iyi ☺️🥰
Zumra65 Elifinannesii07 malallah benim kızım 6 aylıkken 7 kg dı dr gayet sağlıklı diyor anne sütüyle besleniyo