Deletedmom115 Sweetmomy Canım önemli olan testten geçip geçmediği. Bunlar geçmiş mi on bakmak lazım görünüşe göre geçmemiş burda belirtilmemiş fikirimi sorarsan yine 1. Daha kullanışlı geldi.
Thesra Sweetmomy https://m.trendyol.com/ferrari/cosmo-isofix-9-18-kg-oto-koltugu-nero-3507460979541-p-537122?boutiqueid=316460&merchantid=488&gclid=EAIaIQobChMI0fD96tCe4wIVlIjVCh02vAv3EAQYAiABEgKw-_D_BwE Bizde bu var canım ben pek anlamam genelde eşim bakıyor böyle şeylere🤷🏽♀️
Tubbb Sweetmomy ECE R44/04 belgesi var, konuda uzman değilim. Yeni yeni araştırmaya başladım. dönmesi ve yatabiliyor oluşu benim için önemli. Ama bilgim yeterli değil
Thesra Sweetmomy Valla bizdeki 9-36 kg kadar diyor linkteki yanlış olmuş sanırsam.12 yaşına kadar kullanılıyor yani
Deletedmom115 Sweetmomy Yahu 1500, bütçen var bunlara mı bakıyorsun 😂 internete joie every stage yazarsan bakabilirsin çok memnun kaldım ben indirimli olarak 700 tl ye aldık şuan 1000 küsür bir şey. 1500 tl ye daha iyi modeller var.
Sweetmomy Thesra fiyat olarak makul duruyor bu olabilir güzel rahat duruyor teşekkür ederim kimse marka vermıyor ki 😒
Thesra Sweetmomy Tercih edebilirsiniz eşim bu konu da iyidir araştırıp alır genel de yorumları da oldukça iyi zaten😌
Deletedmom115 Sweetmomy marka istiyorsan be safe, joie, britax modellerine bakabilirsin 3ü de çok iyi
Sweetmomy Deletedmom115 kız bir bilsem telefonda uygulamalarda indirimde bildirim olarak gelince 1000 liradan düşmüş fiyatlar ben pek anlamıyorum ilk başlar Kraft kullanıyordum şimdi dehıstırmem lazım zaten oturmayı sevmıyır artık sığmıyor içine uzun yola çıkacağım 😂
Sweetmomy Deletedmom115 bide oturmuyor ağlıyor sanki dayak yemiş gibi kullanamazsam digede korkmuyor değilim
Sweetmomy Deletedmom115 ilk çocuk diye heves ettim taravel sistem bebek arabası aldım kraft profit travel sistem suan satıyorum zaten sadece anakucahını kullandım oda çok az bebeğim sağolsun hiç binmedi 😫onada 3000 e yakın para vermiştim ve eşimin dilimden düşmedim aldın kullanamadık diye