Rainnnn Yani tam bi zamanı yok evet ama siz ne zaman yaptınız merak ediyorum 4. Ayımız bitti kovidden dolayı erteliyorum ama içime sinmiyor yapmak istiyorum 🙁
Gesibaglari Rainnnn yapacaksanız çok ertelemeyin artık. Çocuk 1 yaşına gelince mevlit okutan arkadaşım vardi çok saçmaydı
Vortex Rainnnn ben 2-2,5 aylıktı okuttugumda o zaman yine vardı patlak dönem. Güvendiklerimizi çağırdık bebekle görümcem ilgilenmisti baska bir oda da. 2020 agustosta dogum yapmıstım ordan hesap et artık
Xsedapolat1 Rainnnn Mevlüt çevir sebebiyle bende erteledim hep oğlum 3. Ayına girdi bu hafta sonu yapıcaz Allah’ın izniyle içimde kaldın istemedim oğlum da toparlandı en azından çok küçükken kalabalık girsin istemedim zamanı yok yani bence tamamen size kalmış birşey
Mariposa Rainnnn bebek mevlidi zorunlu bir ibadet değil ki 🤷♀️ ben iki kızıma da okutmadım. İlla okutacaksanız da tam zamanı fazla büyümeden okutuverin
Yusufagahinannesi Gesibaglari ne alaka bu konuda bilirkişi siz misiniz ? Pandemi sürecindeyiz oğlum doğdu okutamadım 9 ayı geçti şimdi okuyacağım. İsteyen istediği zaman okutur 3 gün içinde okutmazsan kabul olmaz diye kural mı var ? Herkesin işine karışmaya bayılıyorsunuz. İsteyen istediğini yapar size ne ?
Gesibaglari bikerem yani biri öldüğünde de 1 sene sonra mevlit okutulur mu mesela , her şey zamanin da güzel. Doğduğu için okutuluyor ilk bir kaç ay içinde okutulması diye düşünüyorum
Rainnnn Vortex bende 1. Dere çağırsam 10 kişi olsak yeter o zaman 6. Ayında yayım bu ay kardeşimin nişanı var çünkü
Rainnnn Xsedapolat1 benimki kolik bebek diye ilk 3 ay zaten nefes alamadık artık 1 ay daha bekler yaparım 😍🙏🏼
Gesibaglari Rainnnn niye bekledin bu kadar dediğimde de , yeni dogdugunda çok kıyafet almıştım zaten , geç okuttum ki yeni kıyafetleri gelsin hemen giydiririm, boşuna da almam demişti 😑😑
Bulutbey Gesibaglari okutulur kız senesi oluyor ya 1 sene sonra da okutulur yani ölüye. Zamanı olmaz bence mevlütün duanın. Hee bakarsan benim tercihim bir olay değil.
bikerem Gesibaglari Allaha dua etmenin vakti saati olmaz ki, icinden geldigi her an okutulur. Bu baby shower degil ki. Sebepsiz de okutulur 🤷♀️
Gesibaglari Bulutbey ama onu senesi diye okutuyorsun, o başka. O da aslında zamanında olur . Senesi ne zamansa O zaman.
Bulutbey Gesibaglari öyle düşünme Allah şey mi diyecek “olmaz tam vaktinde okumadılar” niyeti temiz olsun yeter ki insanın
Gesibaglari bikerem sebepsiz inutulur tabu, bende 3-5 arkadaşı çağırıp okuruz evde, o başka bir mevzu. Ama burda bebek mevlidi diye okutacak arkadaş. Bende diyorum ki , bebek.mevlidiyse çocuk.cok büyümeden okutmak en doğrusu
Alvindmrkl Rainnnn ben yapmayı düşünmüyorum canım 3 aylık bebeğim geçen ablalar geldi 5 kişi ama kalabalık kafam kaldırmıyor uğraşamam heralde ya senin de yaparsan Allah kabul etsin 💓🍀
Nilunas Rainnnn 2 aylıkken annem ısrar etti onlarda okuttuk sonra kaynanamın ısrarıyla bir kaç hafta sonra benim evimde eşimin akrabalarını çağırdık zor oluyor ama bebekle asla diş buğdayı cart curt yapmıycam
bikerem Gesibaglari ben katılmıyorum size malesef🤷♀️ okutabilmek ve zamani da nasiptir,tabi bebek mevlidini hediye kapisi gibi görüyor artik insanlar,hani herkes tek seferde gelsin cocuk görmeye ve hediye getirsin diye. Burda da niyet kuran okumak yalvaris sukur olmuyor malesef.