Bsramsl Sna_ekn kesinlikle litetrax 4 kullanması çok rahat ve içi çok geniş rahat 4 yaşına kadar kullanabilirsin. Kuzenim e bebekte çalışıyo travellerin arasında en kullanışlı bunun olduğunu söylüyo bencede kesinlikle öyle
Bsramsl Sna_ekn zaten çift yönlü olmadığı için sağlam bi araba sallanmıyo ve daha uzun ömürlü şasesi daha uzun dayanıyomuş çift yönlü arabalar ister istemez sallanıyo
Buse_ Sna_ekn crome almadığım için çok pişmanım katlanışı çok kolaydı dolmuş otobüse kolayca binilebilecek tipten literax a bakmamıştım ama
Mom107 Sna_ekn hayır çünkü istersem bebeği oturtmadan önce çevirebiliyorum rüzgarın yönüne göre yada güneşin içindeykende kaldırıp yapabiliyorum çok zor değil
1yagizalp Sna_ekn litetrax 4. Hafif, kullanışlı, içi geniş, dağda bayırda rahatlıkla sürülebilir cinsten 👍 tek eksisi tek yönlü oluşu ve buna rağmen ikinci defa alsam yine aynı arabayı alır mıyım, evet alırım 😋
Sna_ekn 1yagizalp Teşekkür ederim yorumunuz için biraz önce awm ye gittim çalışan da 4 ü önerdi diğeri pahalı olmasına rağmen, uzun yıllar kullanabileceğiniz bir araba dedi
Gokceninannesiiyim Sna_ekn litetrax4 kesinlikle.. kullanıyorum çok hafif telerlekleri çok iyi dönüyor hiç zorlanmıyorum açılıp kapanması çok pratik. Ama Chrome sadece görüntüsü güzel. Hatta biz Chrome almak için gitmiştik mağaza çalışanı çok övdü bizimse hoşumuza gitti Allah’tan ablamın 2 yaşındaki oğlu da vardı yanımızda çocuğu arabaya bindirdik kafası güneşliğine değdi araba küçük geldi resmen tek kullanışlı olmayan özelliği dar ve basık olması. Görüntüsü çok güzel. O yüzden litetrax aldık iyiki de almışız. 😊
Sna_ekn Gokceninannesiiyim Evet beni de görüntüsü ve çift yönlü özelliği cezbetti ama herkes litetrax 4 demiş tecrübe önemli tabi 😊
denizvegunes gizanne Kesinlikle ben de katılıyorum. Bende de litertax 4 var gerçekten kalitesini hissettiriyor fakat benim evim 3. Kat ve asansör yok bazen eşim bile zorlanıyor taşırken sitem ediyor daha hafif alsaydık diye. Anlayacağın bir kadın için ağır diyebilirim.
xbusrax Chrome kullanıyorum açıp kapatması çok kolay. İçi konforlu ve geniş. Bir de oturma ünitesi çıktığı için çok kullanışlı oluyor. Mesela dışarda bebek arabasındayken uyuduğunda bi yerden başka bi yere giderken çocuğu uyandırmadan oturma ünitesini çıkarıp arabaya koyabiliyorsunuz. Tavsiye ederim kesinlikle. @Sna_ekn