Alerjikkoala Tugcee12 Dini boyutunu bilmiyorum fakat bildiğim hormonlar aktif olduğu için hem canınız daha çok yanar hem hızlı uzar
Tugcee12 Alerjikkoala teşekkür ederim yani aldiracktim kaşlarımı sonra regl oldum birde maaşın yatmasını bejledim bakalım
otose_san Tugcee12 regl halinde bedenden ayrıldığı için kaş bıyık aldırmak ya da tırnak kesmek hoş değil diye biliyorum
Sdokms İster lohusa, ister cünup veya adetliyken kas, bıyık vs. Gibi temizlik yapılmasında hiç bir sakınca yoktur. Sadece o dönemde vücut hasas olduğu için can yakma olasılığı yüksek olmaktadır.
Tugcee12 Sdokms o zaman aldirabilirim hafta sonu köye gideceğiz yani benim kaslarda baya çıktı aldırmam lazım aydınlattıniz beni teşekkür ederim 🤗🤗
Esraa- Onu bunu bilmiyorum ama adetliyken kaşı mi almakta zorlanıyorum fena canım yanıyor.sanirim bu bilgi doğru olabilir birşey var öyleyse.
seymabykn Tugcee12 Sadece acı oranınız daha yüksek oluyo bide çok çabuk uzuyo en iyisi regl bitiminde aldırmak, regl yakınken de aynı şekilde 🤗
Tugcee12 seymabykn uzayınca birdaha aldiriririm olmazsa çünkü hafta sonu köye gideceğiz baya bı çıktı artık acıyacak
Ssssraa Mekruh diye biliyorum. Yani günah değil ama abdestsiz iken vücuttan ayrılan o parçalar ahirette tekrar dirilme olduğunda abdestsiz şekilde gelmemesinden ötürü.
serebro Tugcee12 dini acısını bilmiyorum ama regl döneminde kıl tüy aldırmak hormonal acidan ve vücudun hassasligi için çok doğru değil diye düşünüyorum.