52moomm Kızlar uygun fiyata piyanolu oyun halısı arıyorum .. yada bondigo serüven ormanı oyun halısı da olabilir
Mine41 52moomm hangi şehirdesin kız ben de var ben satayım sana kızım için almıştım piyanolu ama sesinden korktu hiç kullanmadım😊
Medusafer 52moomm eğer bulabilirseniz fisher price piyanolu alin ben iki kizim da da kullandım hala hiçbir yerinde problem yok gerçekten cok kaliteliymis büyük kizim hala oynuyor parasını hakediyor
Yagmur1c neslicanben bende fişher price jimnastik merkezi var sesi çalışmıyor sadece ama oldukça kullanışlı bir ürün netten bakın isterseniz
basak1_ neslicanben merhaba bende pregonun müzikli dönenceli oyun halısı var 200 tlden satıyorum ama yardımcı olmak isterim😇🌷
MelinayAsel29 52moomm aynn oyle sweat 50 tl demis biri dolap ta sifirida ayni niyr giyilmisine okadar para versinler ki. Bende kizima elbise bakyiyorum kargo ile sifir fiyatina geliyor
52moomm neslicanben belki ikizi olan babayiğit buluruz 😂yada iki farklı insan sen beni takipte kal ben yine iki tane bulursam sana haber ederim kanka 😂
Mirena Ben de bondigo oyun halısı var piyanolu ufak tefek kusurları var ama piyanosu sorunsuz çalışıyor