Busra2326 Bebeğim ne zaman oyuncaklarını görünce mutlu olacak oyalanacak arkadaşlar? 3 ayı dolmak üzere ve hep kucakta çok yoruldum artık 😭
busra_02 Busra2326 benim oğlan 6.ayında yerde yatarak oyuncaklarıyla oynardı ama sıkılır ağlardı tabi tam olarak 9.ayında rahat ettim yerde saatlerce oynardı oyuncaklarıyla
Yasemintrhn Busra2326 4.ay da kucakta ve uykusuz geçti. 5.5 aylıgız daha normalleştik azıcık da olsa duruyor ama bu defa da diş sıkıntısı başladı kucak ve meme sürekli🤣 Yürü oğlum hadi oğlum diye bağıtrıyoruz evde yürüse de kucagı bıraksak durumundayız. Ama bi yandan da sarılıyor cook hosuma gidiyor🙈🙈
Mumoslu30 Busra2326 Annesi kanguru al istersen bende ayniydim gören yapışık ikiz derdi iki dk durmazdi aglardi kangrurudan sonra sakinlestinberaber temizlik yemek yaptik inanirmisin evi beraber süpürdük hep o supurge sesiyle uyudu içimde sende al dene canım ben 3 aylikken baslamistim suan 4 aylik🥰❤️
Wolverine Busra2326 2 yaşında ve oyuncak görünce mutlu olmayı geç yüzüne bakmaz, kuşağı biraksalar da oyun arkadaşı olmaya devam ediyorsun 🤷🏻♀️. Sling veya kanguru kullan 🌸
gulenadam busra_02 benim oğlumda 6 aylık en fazla 10 dk oynuyor yerde desteksiz duramadığı için hep arkasındayım tutuyorum ve çok yoruluyorum gerisi hep kucakta. Ne zaman geçiyor bu kucak işi
GizemKivancK Oğlum 2 aylık, şu an saat 8 den beri kucağımda uyuyor kolum felç oldu, şurda bekliyim…..
Busra2326 Yasemintrhn bende sarılıyo baxen kafasını yan ceviriyor boynuma geliyor yanakları nasıl mutlu oluyorummmm 😍
Mumoslu30 Ogulcanmomy tommybaby almıştım canım ergonomik’ti şahsen memnun kaldım fiyatida ugundu o zaman 110 du💐💐❤️
balkizimeliz Şuan 4ay 4günlük kızım,aynı şekilde bizde öyleyizde 1haftadır zorla almamaya çalışıyorum biraz azaldı kucak isteği aslında bu hafta. Denemelisin yattığı yerde konuş oyala alışsın
busra_02 gulenadam 9aylık iken yarı yarıya bitiyor Oğlum oyuncakları ile oyalarım sadece beslenme icin alırdım onu
Familyboy Busra2326 daha çok küçük canım senin kokunu ister merak etme zamanla azalır kucak isteği oyuncakla oynaması içinde daha çok küçük 3 aylık bir bebek sonuçta
Busra2326 Familyboy oynamak derken hani oyuncak gorunce agu gu der oyalanır falan 😂 yeğenim öyle yapardı hep hahaha
GizemAtmc 9 aylığız hala kucak delisi 🤦🏼♀️ Evde devamlı mekan değiştirerek oyalamaya çalışıyorum çünkü bileklerim çok acıyor artık. Kanguruyı hiç sevmedi benim kız 🥲
Cennet-Eserr Busra2326 4 ay 8 günden merhaba 🌼 oyuncak ve oyun halısı delisi olmuş durumda çıngıraklı sesli şeylere bayılıyor ☺️
Mumoslu30 Busra2326 canim peki tam hareketlenmeye baslayinca elektrikli supurgeyle ev supurmeyi denedjn mi bir dene istersen 💚