Wolverine Hamzaaslan evet evet istediğin zaman istediğin yerden calistirabilirsin. Ben de hep bir yerlere giderken evip toplayıp çıkıyorum gelmeden calistiriyorum. İyi oluyor
MerveAlaca67 ftmgz viomi v2 pro aldım çok memnunun fiyatı da diğerlerine göre uygun ve özellikleri de pahalı olanlarla aynı
ftmgz MerveAlaca67 bunu az önce bir kullanıcı daha yazmış yeni duydum ama araştıracağım cevap için çok teşekkür ederim
ftmgz Bebegim17 teşekkür ederim cevap için beğendiklerimden bir model bu önerilerdede en çok bu gelmiş
Bebegmmm Familyboy Alicam karar verdim. İçim eriyor onu alacağıma altın kolye alsaydın keşke diye ama napim ikinci çocukta olacak galiba o bana mecbur lazım
Familyboy Bebegmmm kesinlikle öyle çocuklu bir eve cidden alınması gerekiyor ki senin bide 2 çocuk olacak mutlaka olmalı evinde en azından süpürme işini düşünmüyorsun robot olunca ben iyiki almışım diyorum valla
Pediatrihemsiresianne ftmgz ben fakirin son sürümü olanını kullanıyorum hep süpürüyor hem siliyor aynı anda gayet memnunum