ftmgz Hanımlar merhaba sonunda bende bir robot süpürge almak istiyorum önereceğiniz marka model varsa yazmanızı rica ediyorum
Wolverine ftmgz Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum 2 senesi oldu. Şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Memnunum. Annem de vacuum mop kullanıyor o da gayet memnun. Aklına takılan bir soru olursa cevaplarim
Bebegmmm ftmgz ben istemiyorum onu alacağına bana altin bileklik al hiç takım yok otle doğru düzgün diyorum takmış kafayı kendi kendine geçen supurgeye.
limonkolonyasi Wolverine robot kullanmak için evde modem olması şart mı acaba kendi telefonumuzdaki İnterneti açsak veya komşudan baglansak olmuyor mu
Wolverine ftmgz daha güzel süpürüyor hem de ince halıları. Benim oğlumun odasında ki halı hariç hepsi ince, mop yapması da kolay oluyor hemen toplayıp serebiliyorum.
ftmgz _____ o markanın 6 7 gibi farklı modelleri var 5 i bende gördüm ama aradaki fark nedir bunların bilginiz var nı
ftmgz Wolverine çok güzel o zaman benim bikaç halım var öyle ama tereddüt ettim saçaklı iki halım var onlarda sorun olur mu acaba
Wolverine ftmgz saçakları uzun ve karışık halıya bazen takılabiliyor annemin ki, ben de hiç saçaklı halı kullanmadım, ama annem öncesinde sacaklarini düzeltiyor yani aman aman bir sorun yasamadi o da
Bebegim17 ftmgz benim halim da saçaklı ama hiç takılmıyor süpürge. Xiaomi vakuum mop pro kullanıyorum
ftmgz Bebegmmm canım ben istiyorum kızımda bende en ufak toz da mahvoluyoruz ev süpürmek zorluyor artık belim de fıtıklar var bi ödeme bekliyordum üç yıl sonunda yattı alıcam Allah nasip ederse
Wolverine limonkolonyasi sürekli internete bağlı olması lazım, güncellemesi falan oluyor, tabi komşudan ortak internete baglanabiliyorsaniz neden olmasin. Telefondaki internet nasıl olur bilmiyorum
limonkolonyasi Wolverine teşekkür ederim cevabınız için ya ben Bi mağazada sordum modem evde olması şart dedi komşudan bağlanma v.s olmaz dedi
Bebegmmm ftmgz geçmiş olsun canım mecburiyetin var senin alman lazım zaten. Benimki de doğuma yakın zorlanma diye alıyorum diyo bir yasindada bir bebiş var. Ne bilim alsın madem ,😀 hayırlısıyla kullanmak nasip olur ikimizede