RundownMom 25 aylık. Ortamda çay içiliyorsa o da istiyor. Buraya kadar sorun yok. Bazen çok açık veya bazen de pekmezli su olarak veriyorum ama doymuyor. Devamını istiyor. Vermezsem milletin çay bardağına yapışıyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ne yapabilirim sizce🙄🤦🏻♀️
Guligul RundownMom ayy bu aylarda bi manyakliklar geliyor galiba bu bebeklere ya benimki dun gelmis ‘ben sigara icecem’ diyor 😵🤷♀️ sokakta gormus hemen etkileneyim demis. Sen once yemek secmeyi birak be cocuk.. gecsin bu gunler.. 26kusur ayligiz.
baloglum_e RundownMom aynı şekilde kola istiyordu ben içmem ama bazen ortamda falan içiliyor bikac defa içine tuz kattım bidaha istemedi
RundownMom Demirac19 annem acı biber mi koysak dedi. Böyle şeyleri de hiç sevmem ama mecbur bırakacak gibi görünüyor bu gidişle
RundownMom maysa-19 ama başkasının bardağının dibinde kalanı içmeye kalkıyor sinir oluyorum. İnsanlara da bu komik geliyor gülerek pekiştiriyorlar. Ben haliyle hoşlanmıyorum
Busilealp RundownMom Ne yazik ki bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor😕 son çare bi tuz yada biber koyun.
Babybloom Merida kola istedi diye şalgam verdik, tadını beğenmez bizden daha da istemez diye. Şalgam aşığı çıktı. 5 yaşındaki abisi içse ağlar acı diye, 1buçuk yaşındaki kızıma gram işlemiyor acı.
maysa-19 RundownMom ya çay içen etrafımda var bı kere yarım çay bardağı verir anneleri bı daha istemez.acaba çocuğu cagiripmi veriyorlar al bunuda iç diye
AbrhamH Guligul ay o kadar konusuyo mu masallah. Benimkide benim sigarami bulmus konsolda agzina koyuyodu aldim hemen elinden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ benimkide cay manyagi bu arada. Hadi onu cok acik koyuyorum da kahve manyagi kahveyi baya yarim fincan icmek istiyo. Biraksam tam fincan icer. Genelde kafein zararli goruluyo ama bugun acip tekrar baktim artik ne zarari var diye
RundownMom maysa-19 yok hayır. Aslında tadından ziyade taklit etmeyi seviyor diye düşünüyorum. Verdiğim zaman beklete beklete içiyor çünkü. Onu bir şey sanıyor işte
RundownMom ofkelisirin öyle bir şeyler yapacağım artık. Ama o kadar uyanık ki bir de diğerlerini deneyeyim deme ihtimali yüksek😄
2cocuk_1anne_ RundownMom şeker yerine tuz atabilirsin bence tiksinir Eltimin oğlu sütten başka asla bşr şey yemez içmez Di dedim ki tuz at tadı bozulmuş bebeklerin içmemesi gerekiyor felan dedik bıraktı sütü Sende bu şekil yapabilirsin 21 aylım kızım da seviyor çay içmesini *babası sağolsun alıştırdı *