ikiprensannesi_gul Takashayaz denicem mutlaka aslında ben öyle yaptığımı sanıyodum ama yapamıyomuşum demekki 😃haber vericem mutlaka çok sağolun 🙏🏻❤
Metehann12 valla resmen dış kaşıyıcı oldum ama gerçekten tepki vermeyince bı sure sonra unutuyorlar anamı ağlattı daha hala gogsum zonkluyo emzirmeyi hiç böyle hayal etmemiştim ne yalan soylim
ikiprensannesi_gul Metehann12 aynı bende öyle ve benim ikinci çocuğum, ilk oğlumdada aynısını yaşamıştım 2 ay tedavi gördüm ve anca düzelmişti şimdi ise küçüğüm başladı napıcam bilmiyorum
Buketpoyraz ikiprensannesi_gul bizimki 3.5 aylık iki damagıyla sıkıştırıyor göğsümü , canım acıypr siz dişlisiyle nasıl dayanıyorsunuz 😂😂
Canannn123 ikiprensannesi_gul benim bebeğimin 4 aylıkken alt dişleri çıkmıştı ve ısırıyordu sizin bebiş gibi. ben ısırınca ısırmak yok annecim dedim hep onu korkutmayacak şekilde ciddi oldum ve bir daha yapmadı bebeğim uzm dr osman gönülal videosunda görmüştüm diş klavuzu videosu bakın isterseniz zor bir durum inşallah geçer 🌸
alyn ikiprensannesi_gul direk yüzüne üfle kesin çözüm 😂 hemen nefes almak için bırakıyor bir iki kere daha yapar tekrarlayınca bırakıyorlar
Hafsaninannesi_ Elanur Kesinlikle katılıyorum 13 aylık kızım 2 ay önce yapıyordu ben hiç tepki vermeyince unuttu artık yapmıyor
ikiprensannesi_gul Oslem33 göğsümün ucu kopma derecesine gelmişti içinin beyaz eti gözüküyodu artık kremler işte pansumanlık işlerim oluyodu vs ama doktor bana hala o haldeykrn emzirebilirsin demişti
Nurikooo Elanur aynenn ben de öyle yapıyordum, unuttu benimki de çok şükür, çok aşırı tepki vermeyin ,çok canınız acırsa burnunu tutun memeyi çekin , onu da annemden öğrenmiştim😅🙈
Busramaden ikiprensannesi_gul tepkı vermeyıp kapatın bı sure vermeyın ısırdıgın ıcın vermıyorum dıyın ben arada burnunu da sıkıyodum
Oslem33 ikiprensannesi_gul ogfff cok kötu oldum :( cok gecmıs olsun canım benımkı de cok ısırıyor napcam bılmıyorum ıyıce korktum şimdi 🤦♀️😢
alyn ikiprensannesi_gul inş işe yarar arkadaşlarıma da söylemiştim işe yaradı onlarda da 😂 rica ederim nasıl işe yarıyor mu 😊
kubrakurtaksoy ikiprensannesi_gul oğlum 9 ay 26 günlük alttan 2 üstten 2 dişi var ve felaket ısırıyor bazen çok canım yanıyor ama tepki vermemeye çalışıyorum daha çok dikkatini çekip yapmasın diye
ikiprensannesi_gul kubrakurtaksoy benimki az az bıraktı gibi ısırmayı, ben çözümü yüzüne üflemekte buldum ☺